Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jon felesége túrta ki Samborát, vagy a pénzen marakodnak?

0408richiejonEllentmondásos értesülések láttak napvilágot azt illetően, miért nem vesz részt a Bon Jovi aktuális turnéján Richie Sambora. Egyes források azt valószínűsítik, hogy a gitáros ismét iszik, mint a kefekötő, más orgánumok azonban úgy tudják: szerződéses nézeteltérései támadtak Jon Bon Jovival.

A múlt héten, a Bon Jovi aktuális világ körüli turnéjának nyitónapján jelentették be, hogy Richie Sambora nem kel útra társaival a What About Now című új lemez népszerűsítésére. Mivel Richie két évvel ezelőtt már kihagyta a banda akkori körének egy szakaszát jól dokumentált alkoholproblémái és rehabilitációs kezelése miatt, természetesen most is mindenkinek az volt az első gondolata, hogy ismét inni kezdett. Ezt a verziót erősíti a New York Post hétvégi cikke is, amely szerint Sambora otthon hagyásának ötlete nem is Jon Bon Jovitól, hanem egyenesen az énekes feleségétől, Dorothea Hurleytől érkezett, miután az alkoholizmusba ismét visszasüllyedt Richie mereven elzárkózott egy újabb rehab gondolatától. A TMZ bulvárportál eközben azonban úgy értesült: a gitáros távolléte ezúttal nem a piálásra vezethető vissza, hanem bizonyos régóta húzódó üzleti nézeteltérések állnak a háttérben a Bon Jovi két főembere között. A helyzetet bonyolítja, hogy mindkét orgánum a bandához közeli forrásokra hivatkozott...

„Mindenkinek köszönöm az érdeklődéseket", írta eközben a gitáros a Twitteren a történtek kapcsán. „Jól vagyok, de Los Angelesben kellett maradnom, hogy elrendezzem egy személyes ügyemet. Mindenkit szeretek, és nagyon hamarosan találkozunk!" Amíg ez nem történik meg, a Bon Joviban ismét a session muzsikus Phil Xenidis gitározik, aki már 2011-ben is kisegítette őket Sambora elvonója alatt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.