Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Richie Sambora nélkül indul szerda este a Bon Jovi újabb megaturnéja

0403rsIsmét Richie Sambora nélkül indul turnéra mától a Bon Jovi, akik csupán szűkszavú közleményt adtak ki a döntésről, és a gitáros személyes problémáival indokolják azt. Mindez alighanem azt jelenti, hogy Richie-nek ismét gondjai támadtak legnagyobb ellenségével, az alkohollal. Vagy nem...

A jelek szerint minden adott volt egy idilli körülmények között lefolytatandó Bon Jovi turnéhoz: a banda új albuma, a What About Now ismét az amerikai listák első helyén kezdett, és világszerte masszív siker, ráadásul a közelgő stadionturnéra is a szokásos ütemben fogynak a jegyek világszerte. Egy twitteres üzenete alapján múlt kedden még maga Sambora is annak tudatában készült a következő hónapokra, hogy az úton tölti majd az időt a zenekarral, ugyanis azzal kívánt mindenkinek kellemes húsvétot, hogy a jövő héten kezdődnek a koncertek. Az élet végül sajnos felülírta Richie elképzeléseit: noha a turné április 3-án, azaz ma este elkezdődik a kanadai Edmontonban, azon a gitáros a Classic Rock értesülései szerint „személyes problémák miatt" nem vehet részt. A csapat egyelőre sem azt nem részletezte, miben állnak ezek a bizonyos problémák, sem azt, ki áll majd Sambora helyére a bulikon. Az azonban biztos, hogy a menetrendet nem érinti a kellemetlen fejlemény.

Sambora legutóbb 2011 első felében volt kénytelen távol maradni a Bon Jovi aktuális turnéjától, miután alkoholproblémái elértek egy kritikus szintet. A gitáros akkor elvonóra ment, és néhány hét után ismét csatlakozott társaihoz: a kieső időben a koncerteken a session-muzsikus Phil Xenidis helyettesítette. Richie-nek már régen is akadtak problémái az itallal, de igazából 2007-ben csúszott ki a lábai alól a talaj, amikor tizenhárom évnyi házasság után elvált Heather Lockleartől, és alig több mint egy héttel később elveszítette édesapját is. Gondjait súlyosbította, hogy egy fürdőszobai esést követően még a fájdalomcsillapítókra is rákapott. Sambora abban az évben két sikertelen elvonón is részt vett, majd 2008-ban ismét ittas vezetés miatt állították elő, próbaideje két évvel ezelőtt, pont a legutóbbi rehab megkezdése tájékán járt le.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 QRman 2013-04-03 14:48
WTF történik itt? Mondjuk a "personal issues" lehet akármi szerintem, akár egy belső összefeszülés is...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.