Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jon Dette dobolásával készül az új Impellitteri

1121chrisjonA metalszakma egyik nagy szégyene, hogy a mindenütt bérdobosként alkalmazott Jon Dette eddig nem igazán kapott lehetőséget tudása kamatoztatására a stúdióban. A helyzet szerencsére változni látszik: Chris Impellitteri, akivel Dette együtt nyomja az animés Animetal USA zenekarban is, következő önálló lemezének feljátszását is Jonra bízta.

Jon Dette dobolja fel a Time Machine címmel jövőre megjelenő új Impellitteri-lemezt. „A barátaink és a rajongóink totálisan oda lesznek tőle, amit Dette összedobol a lemezen!", mondja a gitárhős. „Éppen a felvételek közepén járunk, és alig várom, hogy mindenki hallhassa az új zenét. Közben persze – akárcsak az összes többi előadó – én is félek, miként fogadja majd a közönség a lemezt: vajon a kritikusok lehúzzák, mondván, túl sok a hang, túl magas az ének, túl gyorsan, túl metalosan, nem elég metalosan, idejétmúltan vagy túl polírozottan szólunk a nagy produkciós munkánkkal? Vajon foglalkozik-e majd velünk a média, és vajon segítségünkre lesz-e majd a zeneipar maradványa abban, hogy eljuttassuk ezt a zenét a tömegekhez? Akárhogy is lesz, GYILKOS új albumon dolgozunk, mert imádjuk ezt a fajta zenét, mindenkivel meg akarjuk osztani, aki vevő rá, és folyamatosan kihívások elé állítjuk magunkat, mert olyan lemezt szeretnénk letenni az asztalra, amit mindenki egy csomószor végig akar majd hallgatni!"

Az Impellitteri utolsó lemeze 2009-ben jelent meg Wicked Maiden címmel.

 

Hozzászólások 

 
#3 Draveczki-Ury Ádám 2014-11-21 15:14
Idézet - Simple:
Ez tök jó!!! De kik vannak a képen??? (Tudom, a hivatalos hírnél is ez a kép van, de szerintem - bár egyértelműen Dette dobjáról van szó - nem ő ül ott a kabátban.)

Biztos, hogy nem Dette, alighanem valami technikus lehet.
Idézet
 
 
+3 #2 Simple 2014-11-21 14:42
Ez tök jó!!! De kik vannak a képen??? (Tudom, a hivatalos hírnél is ez a kép van, de szerintem - bár egyértelműen Dette dobjáról van szó - nem ő ül ott a kabátban.)
Idézet
 
 
+3 #1 Igor Igorovics 2014-11-21 14:03
Azért az nagyon nem csak a szakma szégyene, hogy nem dobolt még eddig lemezen. Azokkal a kapcsolatokkal, amikel rendelkezik simán csinálhatott volna egy csapatot. Meg annak sem a szakma az oka, hogy eddig sehol sem tudott megragadni... Ettől függetlenül sok sikert neki, meg állítólag egy jó arc, de ha sehol sem tudott megragadni majd 20 éven keresztül, azért annak lehet, hogy oka van.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.