Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Jön az új Soilwork: epikus, sötét, melankolikus és felemelő

Nagyban készül a Soilwork új albuma. A jövő év elején Budapesten is ismét fellépő csapat sötét, epikus dalokkal készül a 2015-ös The Ride Majestic folytatására.

0615soilwork

Három éve jelent meg a Soilwork legutóbbi albuma, a The Ride Majestic, és már nagyban dolgoznak a folytatáson. „Három dalt kell még felénekelnem, utána javarészt készen vagyunk, és a keverés következik”, mondta a United Rock Nationsnek Björn „Speed” Strid énekes. „Nagyon-nagyon elégedett vagyok a lemezzel, tényleg rendkívül erős lett. Talán az eddigi legepikusabb, legsötétebb album, amit eddig készítettünk. És közben nagyon melankolikus, de felemelő is egyben. Hatalmas. Ha hasonlítanom kellene valamihez, a The Ride Majestic és a The Living Infinite keverékeként jellemezném.”

Az egyelőre cím nélküli anyag vagy 2018 végén, vagy 2019 elején kerülhet a boltokba, az azonban máris biztos, hogy a csapat a turnén ismét eljut Magyarországra, méghozzá az Amorphis, a Jinjer és a Nailed To Obscurity társaságában. A budapesti buli január 25-én lesz a Barba Negrában, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.