Shock!

január 21.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Jön az új Soilwork: epikus, sötét, melankolikus és felemelő

Nagyban készül a Soilwork új albuma. A jövő év elején Budapesten is ismét fellépő csapat sötét, epikus dalokkal készül a 2015-ös The Ride Majestic folytatására.

0615soilwork

Három éve jelent meg a Soilwork legutóbbi albuma, a The Ride Majestic, és már nagyban dolgoznak a folytatáson. „Három dalt kell még felénekelnem, utána javarészt készen vagyunk, és a keverés következik”, mondta a United Rock Nationsnek Björn „Speed” Strid énekes. „Nagyon-nagyon elégedett vagyok a lemezzel, tényleg rendkívül erős lett. Talán az eddigi legepikusabb, legsötétebb album, amit eddig készítettünk. És közben nagyon melankolikus, de felemelő is egyben. Hatalmas. Ha hasonlítanom kellene valamihez, a The Ride Majestic és a The Living Infinite keverékeként jellemezném.”

Az egyelőre cím nélküli anyag vagy 2018 végén, vagy 2019 elején kerülhet a boltokba, az azonban máris biztos, hogy a csapat a turnén ismét eljut Magyarországra, méghozzá az Amorphis, a Jinjer és a Nailed To Obscurity társaságában. A budapesti buli január 25-én lesz a Barba Negrában, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.