Shock!

április 21.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jön az új Amorphis: „Az Under The Red Cloud természetes folytatása, csak szteroidokon”

Május 18-án, Queen Of Time címmel jelenik meg az Amorphis új nagylemeze. A csapat igazán grandiózus anyagot ígér.

0222amorphis

amorphis_cIsmét Jens Bogren producerrel dolgozott új albumán az Amorphis, amely májusban jön ki a Nuclear Blast gondozásában. A Queen Of Time három évvel követi a legutóbbi Under The Red Cloudot. „Igazi meglepetés lett mindnyájunk számára ez a lemez", mondja Esa Holopainen gitáros. „A próbák és a pre-produkciós fázis idején fogalmunk sem volt róla, hogy Jensnek ilyen átfogó képe van a lemezről. A végeredmény az Under The Red Cloud nagyon is természetes folytatása, csak szteroidokon. A dalok agresszívebbek, de több a dinamika, a harmónia, és nagyobb hangsúlyt kapnak a nagyzenekari elemek is. A végeredmény pedig olyan Amorphis, amilyet még sosem hallottatok előtte!"

A zenekarban ismét az alapfelállásból ismert Olli-Pekka Laine basszusgitározik, aki Niclas Etelävuori tavalyi távozása után tért vissza társaihoz. „Őszintén szólva nem tudtunk volna mást elképzelni a csapatban Oppun kívül", mondja Holopainen. „Vicces, de amint lejátszottuk tavaly nyáron az első közös koncertjeinket, minden egyből olyan ismerősnek tűnt. Beszállt a hangszerelésbe, sőt, még új, nagyon jó nótákat is hozott." „Amellett, hogy az elmúlt év izgalmas, nosztalgikus és szórakoztató volt az Amorphisszal, nagyon kényelmesen is érzem magam a srácokkal", így Laine. „Hogy közhelyesen fejezzem ki magam, olyan ez, mint hazatérni egy hosszú utazást követően. Tizennyolc év után úgy érzem, ott vettük fel a fonalat, ahol még a régi szép időkben befejeztük a közös munkát."

 

Hozzászólások 

 
#2 NOLA 2018-02-26 16:01
Csak jojjon is szépen...
Idézet
 
 
+5 #1 Arvorae 2018-02-23 11:34
Mindez szép és jó. Csak valahol elég baj az, hogy Jensnek ugyanilyen átfogó képe van a Dimmu Borgir, Kreator, Dark Tranquillity, Avatarium, Borknagar, Enslaved, Soilwork, Katatonia, Fleshgod Apocalypse, Leprous, Orphaned Land, Sinsaenum, Rotting Christ, Septicflesh meg még több tucat más banda lemezéről.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.