Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jön a The Haunted új lemeze: „A country-rajongók garantáltan utálják majd”

Strength In Numbers címmel, augusztus végén jelenik meg a The Haunted új albuma. A zenekar Russ Russell producerrel rögzítette a lemezt.

0511haunted

A Century Mediánál, augusztus 25-én érkezik a The Haunted friss nagylemeze, a Strength In Numbers, amely a 2014-es Exit Wounds folytatásaként már a második lesz a sorban a jelenlegi felállástól. A zenekar Russ Russell producerrel (Napalm Death, Dimmu Borgir, The Exploited) rögzítette az anyagot Northamptonshire-ben. „Az eddig hallott előzetes mixek alapján őrülten súlyos lesz a lemez. Se tiszta ének, se bendzsó, se kisteherautók, szóval a country-rajongók garantáltan utálják majd. Itt bizony fejek fognak hullani, de jó értelemben!”, mondja a lemezről Ola Englund gitáros. „Az eddigi munkálatok alapján ez a lemez kicsit dinamikusabb lesz az előzőnél a dalokat tekintve, alig várom, hogy a rajongók meghallják, min dolgozunk. Brutalitás és szépség együtt, tökéletes diszharmóniában!”, mondta ugyanő még korábban.

A zenekar a megjelenéssel párhuzamosan egy skandináv turnén mutatja be az albumot, a további mozgásról egyelőre nem tudni bővebbet.

 

Hozzászólások 

 
#1 Szathmári Zoltán 2017-05-12 21:47
Kíváncsian várom a megjelenő új lemezt! Bár az Exit Wounds nem volt rossz alkotás, számomra a régi jó ízt nem tudta hozni, legfőképpen Peter Dolving nem ottléte miatt, hogy egy kicsit ilyen körmönfontan fogalmazzak. Nekem Ő volt a The Haunted ÉNEKESE. Ez van. Az sem igazán tett jót a zenekarnak, hogy Anders Björler is otthagyta őket anno, hiszen az igazi The Haunted hangzás kialakításában neki bizony oroszlán része volt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.