Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

John Tempesta ugrik be Tom Hunting helyére az Exodusba

John Tempesta helyettesíti majd Tom Huntingot az Exodus koncertjein a közeljövőben. Egyelőre csak két buliról van szó, de nem lepődnénk meg, ha a beugrás hosszabb időre szólna.

0817tempesta

Mivel Tom Hunting még lábadozik daganatos megbetegedés miatti gyomoreltávolító műtétje után, az Exodus John Tempestával lép majd színpadra két közelgő fellépésén, egy augusztus 22-ei Las Vegas-i bulin, illetve az illinois-i Full Terror Assault fesztiválon, szeptember első felében. „Öt hét telt el a műtétem óta, és gyógyulok, egyre jobban érzem magam, és alig várom, hogy visszatérjek a dobok mögé – írja Hunting. – Sajnos a közelgő koncertekre még nem állok készen, pedig eredetileg úgy gondolkodtam, hogy ha a járás már megy, játszani is tudok majd. De most kicsit vissza kell vágnom a várakozásaimat, és utána megerősödni, hogy formába jöjjek, és teljesen bevetésre készen álljak. Nincsenek kétségeim, hogy eljutok majd idáig. Hihetetlen szeretetemet és hálámat fejezem ki testvérünk, Johnny Tempesta irányába, aki ráállt, hogy beugrik a helyemre. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy gyilkos teljesítményt nyújt majd!"

Tempesta számára nem újdonság az Exodusban játszani, hiszen annak idején itt szerzett magának először komoly nevet a szakmában, amikor a személyes nézeteltérések miatt távozó Hunting helyére került. Az ő játéka hallható az 1990-es Impact Is Imminent és az 1992-es Force Of Habit lemezeken is. Később játszott többek között a Testamentben, a White Zombie-ban, Rob Zombie szólóbandájában és a Helmetben is, 2006 óta pedig a The Cult tagja.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.