Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rákmentes a súlyos műtét után otthon lábadozó Tom Hunting

Sikeres teljes gasztrektómián, azaz gyomoreltávolításon esett át hétfőn Tom Hunting egy daganatos megbetegedés miatt. Az Exodus 56 éves dobosa jelenleg rákmentes.

0713hunting

Július első felében végrehajtott gyomoreltávolító műtétje után otthon lábadozik Tom Hunting. Az Exodus 56 éves dobosánál februárban diagnosztizálták a gyomra felső részén keletkezett tumort, és tavasszal kezdődtek meg kemoterápiás kezelései, ezeket követte a beavatkozás pár héttel ezelőtt. „Tom most már nagyjából egy hete otthon van – tette közzé Gary Holt, az Exodus főnöke. – A fájdalmai ellenére nagyon jól van, igazi ételeket eszik, bár egyelőre még csak szokja az ételekkel ápolt új kapcsolatát, hogy másképp kell ennie. De sziklaszilárdan tartja magát, pokolian erős, és le fogja győzni ezt az egészet. És RÁKMENTES. Az egészet elcsípték. Kurva jó! Ha használná a közösségi médiát, tudom, hogy mindnyájatoknak egyenként köszönetet mondana a jókívánságokért, az adományokért, a jótékonysági koncertre vásárolt jegyekért és meglepetésekért. Csak idő kérdése, hogy ismét a dobok mögött zúzzon. Persze komoly gyógyulási folyamat vár még rá, de jó úton halad a felépülés irányába.”

A szóban forgó daganat gyomortáji kialakulásának esélye nagyon ritka, a gyomor rákos elváltozásainak mindössze 0,04-0,07 százalékát teszi ki világviszonylatban. Noha a mély, nagy kiterjedésű, áttétes esetekben nem zárhatók ki ezek sem, a laphámsejtes karcinóma csak ritkán jár végzetes következményekkel. A teljes gyomoreltávolító műtétek után, rendszeres és nagyon szigorúan betartott étrend mellett elvileg lehet teljes életet élni.

Az Exodus hét év után érkező új lemeze, a Persona Non Grata elvileg valamikor az év második felében várható.

 

Hozzászólások 

 
#1 adamszabo92 2021-07-28 00:13
Remek hír!
Jó lábadozást, és gyógyulást. És mihamarabbi visszatérést a dobcuccok mögé.
Még sok koncerten kell ledobolnod a Bonded by Blood albumnak a kultikus számait, na meg a többit.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.