Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

John Frusciante gitározik a Duran Duran következő albumán

0515jfUtoljára 2010-ben adott ki új lemezt a Duran Duran All You Need Is Now címmel, így itt az ideje a folytatásnak, a csapat azonban meglepő hírrel szolgált a munkálatokról: az egyelőre cím nélküli albumon több dalban is közreműködik majd John Frusciante, a Red Hot Chili Peppers ex-gitárosa.

„Vissza akartuk tartani ezeket az izgalmas híreket, mert a teljes paraméterekkel akartunk szolgálni nektek a bejelentéskor, de kiszivárogtak az információk, így aztán megerősítjük: igen, igaz, a kivételesen tehetséges John Frusciante is dolgozik a lemezünkön otthonában, Kaliforniában", áll a Duran Duran közleményében. „A dalokat oda-vissza küldözgettük egymásnak az interneten, és lenyűgözőnek találtuk az eredményeket. Mind nagy rajongói vagyunk John munkáinak, és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy hozzáadja a saját varázserejét a lemezhez. Arra nézve egyelőre nincsenek terveink, hogy turnéra is induljon belünk, de a gitártémái csodálatosan szólnak a dalokban!"

A Mark Ronson producerrel készülő, egyelőre cím nélküli új Duran Duran anyag még idén megjelenik. Frusciante minden bizonnyal legismertebb és legfontosabb munkájáról, a Red Hot Chili Peppers Blood Sugar Sex Magikjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 Singu 2015-05-04 18:08
Én végighallgattam és tetszett :D főleg a Fanfare c. szám.
Idézet
 
 
#3 neal and jack and me 2014-05-16 06:35
én inkább azt remélem, hogy a duran végre hallgatható lemezt fog összehozni. nem frusciante kellene ide, hanem cuccurullo vissza.
Idézet
 
 
+2 #2 Tóth Szalai Márton Pablo 2014-05-15 18:31
én!

a Letur-Lefr után nem nehéz semmit sem végighallgatni :D
Idézet
 
 
+9 #1 iLane 2014-05-15 15:48
Csak az a baj, hogy Frusciante azóta teljesen más ember lett és kissé megváltozott a zenei ízlése is. Jelentkezzen aki végig bírta hallgatni a legutóbbi Enclosure c. lemezét! Valaki? Senki?!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.