Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jimmy DeGrasso is lelécelt a Rattből

Ismét bohóckomédiába fulladtak a Ratt ügyei: a zenekarból most már Jimmy DeGrasso dobos is távozott, így egyelőre rejtély, kikkel tervez szombaton színpadra állni Stephen Pearcy énekes és Juan Croucier basszusgitáros.

0705ratt

Warren DeMartini és Carlos Cavazo gitárosok után Jimmy DeGrasso dobos is lelécelt a Rattből, így jelenleg kizárólag Stephen Pearcy énekes és Juan Croucier alkotja a klasszikus San Diegó-i sleaze/glam-alapbanda hivatalos tagságát. Valamit persze alighanem kitaláltak a helyzet kezelésére, hiszen július 7-én, a kansasi Mulvane-ben már színpadra lép a csapat, és a koncertet mindezidáig nem mondták le. Pearcy és Croucier állítólag George Lynch-et, sőt, Jake E. Lee-t is megkereste a gitárosok távozása után, de sikertelenül. Jimmy távozásának okait egyelőre nem tudni.

Mindez elég komoly visszalépés, hiszen tavaly év végén még arról szóltak a hírek, hogy az idei koncerteken egyedül Bobby Blotzer nem áll majd színpadon a legutóbbi, 2010-es Infestation albumot készítő leosztásból…

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Starlight Express 2018-07-06 19:04
Nem tudnak már mit kezdeni magukkal, csak folyamatosan ilyen hírekkel tartják fenn az érdeklődést. Sokkal méltóságteljese bb lett volna a legutóbbi album után szépen feloszlani, ha ennyire nehezükre esik elviselni egymást.
Idézet
 
 
+1 #1 RF 2018-07-05 15:52
Pistánkkal biztos nem lehet egyszerű mostanság... Vagy megint gondjai lehetnek a H betűs démonnal (igen a Hajlakk ahogy írta valaki:))?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.