Shock!

január 28.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Januárban érkezik az új Accept, bemutatták az első előzetes számot

The Undertaker címmel új dalt mutatott be az Accept. A hattagú új felállás debütálását jelentő szám a zenekar hamarosan megjelenő lemezén is szerepelni fog.

1003accept

Új dalt mutatott be az Accept, akik ismét Andy Sneappel rögzítették új nagylemezüket Nashville-ben az elmúlt hónapokban. A 2017-es The Rise Of Chaos folytatásának címe Too Mean To Die lesz, és 2021. január 15-én kerül majd a boltokba a Nuclear Blast gondozásában. A borítót akkor hozza nyilvánosságra a csapat, ha a The Undertaker átlépi a Spotify-on a félmilliós lejátszást.

Ebben a dalban hallható először a háromgitáros friss felállás, amelynek legfrissebb igazolása a tavaly csatlakozott Philip Shouse gitáros, akivel korábban, a szimfonikus turnén már dolgoztak együtt a veterán metálosok. Shouse eredetileg csak pár novemberi észak-amerikai bulin ugrott volna be Uwe Lulis helyére, aki egy régebbi motorbaleset nyomán szükséges műtétek miatt nem tudta vállalni a koncerteket. A zenekar tagjaiban azonban megfogant az ötlet, hogy akár állandó jelleggel is bővíthetnék vele a felállást, az elhatározást pedig tett követte. Az alabamai illetőségű Shouse azelőtt többek között Gene Simmons szólóbandájában bukkant fel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.