Shock!

december 08.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Izzy: „Jelen állás szerint nem fogok játszani egyik áprilisi GN’R-bulin sem”

0302izzyNoha a különböző híresztelések miatt mindenki kezdte magát beleélni, hogy ha nem is állandó jelleggel, de vendégként azért Izzy Stradlin is ott lesz áprilisban a Guns N’ Roses első hat koncertjén, amelyeken ismét egy színpadon áll majd W. Axl Rose, Slash és Duff McKagan, a gitáros most cáfolta ezeket a pletykákat. Igaz, azért többször hozzátette, hogy csak ez idő szerint nincs szó a dologról…

Múlt héten megjelent egy Twitter-account Izzy Stradlin nevén, és mivel a Guns N’ Roses eredeti gitárosa köztudottan remeteéletet él a ’90-es évek eleje óta, jellemző módon sokan nem is nagyon akarták elhinni, hogy tényleg ő nyitotta meg a fiókot. A dolog még izgalmasabbá vált, amikor február 22-én egy bejegyzés is kikerült, a következő szöveggel: „Jelen pillanatban semmilyen módon nem vagyok érintett a GN’R 2016. áprilisi koncertjeiben.”

Mivel Izzy eddig semmilyen módon nem volt jelen a közösségi médiában, és hivatalosan nem is kommunikált a világgal a Guns N’ Roses 2012-es Rock And Roll Hall Of Fame-es beiktatása óta, természetesen egyből megindultak a találgatások, hogy valóban ő áll-e az üzenet mögött, vagy csak trollkodásról van szó. Izzy most – több hozzá közeli forrás után – maga is megerősítette a Rolling Stone-nak, hogy igen. „Jelen állás szerint nem fogok játszani egyik áprilisi GN’R-bulin sem”, írta a magazinnak egy e-mailben Stradlin. „És ugyanígy nem is stúdióztam vagy írtam dalokat senkivel sem a zenekarból az utóbbi időben. Rengeteg spekuláció megy ezzel kapcsolatban a médiában, de nagyon kevés a valós információ, így úgy gondoltam, az lenne a helyes, ha elmondanám, mi a helyzet velem.” Mindezt egy hangüzenetben is megerősítette a lapnak, ugyanakkor itt is hozzátette, hogy „at this point of time”, vagyis kizárni természetesen ő sem zárt ki semmit.

Izzyről korábban többen is azt állították, hogy vendégként biztosan ott lesz majd a Guns N’ Roses áprilisi koncertjeinek némelyikén, elsősorban a két Las Vegas-i nyitófellépésen, sőt, a bandához közeli források is azt rebesgették, hogy a közelmúltban írt is dalokat társaival. Arról ugyanakkor eddig sem volt szó, hogy teljes mellszélességgel belevetné magát a reunionbe, még a legmerészebb források is azt valószínűsítették, hogy alighanem csak limitált részvétel várható tőle éppúgy, mint a banda eredeti dobosától, Steven Adlertől.

Mindezzel persze továbbra sem jutottunk közelebb ahhoz, kik alkotják a 2016-os GN’R-t Axl, Slash és Duff mellett, de a The Dead Daisies sorait nemrég elhagyó Dizzy Reed – Richard Fortus páros, Frank Ferrer, illetve Chris Pitman részvétele gyakorlatilag biztosra vehető, Matt Sorum és Gilby Clarke azonban nem vesz majd részt a reunionben. A zenekar mindenesetre több információforrás szerint is új dalokkal stúdiózik – természetesen szintén csak állítólag, hiszen hivatalosan semmit sem mondtak még a koncertbejelentéseken, valamint Slash, illetve Duff jelenlétének megerősítésén túl. Annyit mindenesetre még tudni lehet pluszban, hogy a vegasi bulikon az Alice In Chains játszik majd a Guns nyitóbandájaként.

A témában írt jegyzetünket itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 frontiers 2016-03-03 14:53
Szappanoperafüg getlen az infó, de valami oknál fogva a Spoty-n egy rahedli régi Slash-el készült Guns koncert került fel, eléggé silány minőségben, de akkor is érdekes hallgatnivaló
Idézet
 
 
+13 #1 P 2016-03-02 08:53
A koncerteket Izzy "remeteéletét" látva megértem, de a stúdiózást kifejezetten sajnálom, mert nagy koponya volt ő a Guns-ban.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.