Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

GN’R: Izzy és Steven is ott lehet az újabb arcok mellett

0110stevenizzyMég ki sem derült, pontosan kik alkotják a csapatot, de sokan máris unják a Guns N' Roses körüli találgatásokat. Igyekszünk mi sem lehozni minden egyes pletykát és információmorzsát, ami a bandával kapcsolatban kering, pláne, hogy alapvetően senki sem tud semmi biztosat, az azonban mégis bír némi hírértékkel, hogy a zenekar volt menedzsere szerint Izzy Stradlin és Steven Adler is érintett a reunionben...

Alan Niven, a Guns N' Roses 1986 és 1991 közötti menedzsere – akinek eltávolítása Slash és Duff McKagan szerint óriási hiba volt annak idején – szerint Izzy Stradlin, a csapat zenei arculatáért óriási mértékben felelős ritmusgitáros is részt vesz a pár napja biztossá vált idei reunionben. „Izzy a partvonalon ül majd egészen addig, amíg nem érzi úgy, hogy most akkor tényleg bele akar ugrani a dologba", mondta Niven Kym Gibbsnek adott interjújában. „Nem szereti a drámázást... De úgy tudom, nemrég írt velük közösen dalokat." Azt persze senki sem tudhatja, mindez mit jelent, különös tekintettel az utolsó mondatra – eszerint tényleg új dalokon dolgozik a csapat, mint azt több helyen is lehetett olvasni az utóbbi hetekben? –, ám elég árulkodó a témában Duff feleségének egyik instagramos posztja is. Egy kommentben ugyanis valaki azt írta, szomorú, ha Izzy nem vesz részt a reunionben, Susan Holmes-McKagan azonban csak ennyit reagált erre: „Soha ne mondd, hogy soha."

Szintén megszaporodtak a hírek Steven Adler, a banda eredeti dobosának valamilyen formájú érintettségéről is, ráadásul itt is olyan arcok beszélnek folyamatban lévő tárgyalásokról, mint a legnépszerűbb amerikai rock/metal rádiós DJ, Eddie Trunk, vagy a hollywoodi klubvilágban szintén bennfentes egykori Poison-menedzser, Howie Hubberman. Utóbbi szerint Steven mindenképpen ott lesz a koncerteken, de a paramétereket még nem véglegesítették vele, Trunk szerint pedig szintén minden formálódóban van. „Komoly pletykák szerint lesz pár bemelegítő buli, aztán a Coachella után jöhet a komolyabb turnézás is, ha minden jól megy, és olyan ajánlatokat kapnak, amilyenekre számítanak", mondta Trunk. „Szerintem még nem tisztáztak le mindent, de a Coachellát muszáj volt bejelenteni, hiszen az egy fesztivál egy rakás másik zenekarral, ráadásul olyanokkal, amik jellemzően nem nagyon érdeklik a hard rock- és Guns-rajongókat. Emellett mindenütt ki is szivárgott, hogy ott lesznek, és a jegyeket is árusítani kezdték. A forrásaim szerint a koncerteken a Guns mostani dobosa, Frank Ferrer játszik majd, de van esély Steven Adler vendégeskedésére is, ha meg tudnak vele egyezni. Izzy valószínűleg ugyanígy csatlakozik majd a dologhoz, de most csak találgatok... Én a magam részéről arra tippelek, hogy marad Richard Fortus is, és talán Izzy is felbukkan. Dizzy Reed és Chris Pitman szerintem szintén marad. Hallottam pletykákat Dave Kushnerről (a Velvet Revolver másodgitárosa – a szerk.), de nem tudok erről semmit, és a kapcsolatot sem látom a két ügy között. De minden lehetséges. Viszont mindenkitől azt hallom, hogy Matt Sorum egyáltalán nincs benne ebben az egészben. Mindenki olvasson ki ebből azt, amit akar. Gilby Clarke nevét sem hallottam még eddig felmerülni."

Az ugyanakkor a fentiektől függően is egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az Axl – Slash – Duff trió mellett Dizzy Reed, illetve az említett újabb keletű gunnerek, Richard Fortus, Frank Ferrer és Chris Pitman ott lesznek az áprilisi fesztiválon, meg vélhetően utána az önálló turnén is. Konkrét bejelentés ugyan nem történt, de Ferrer például retweetelt egy ezzel kapcsolatos gratulációt, ami neki és Fortusnak szólt, Dizzy Reed felesége, Lisa pedig szintén a Twitteren írta: boldog, amiért olyasvalakihez ment hozzá, aki ugyanaznap léphet fel, mint lányuk kedvence, az énekesnő Halsey (aki ugyanakkor játszik a Coachellán, mint a Guns). Chris Pitman pedig simán csak kiírta, hogy 2016 nagyszerű év lesz, és onnantól kezdve, hogy emellett a Coachella, Guns N' Roses és Axl Rose hashtagek is ott szerepeltek, igazából nem nagyon van miről beszélni...

A témában íródott jegyzetünket itt olvashatod, ha még nem tetted volna.

 

Hozzászólások 

 
+2 #10 sanyi 2016-01-11 19:47
Idézet - roland78:
Hát nem tudom, én arra tippelek hogy Zakk Wylde-al állnak, mert próbált velük egy párszor 94-95 körül :)


Szerintem ennek kb. annyi esélye van, mint hogy alkoholmentes sört igyak.
Idézet
 
 
-1 #9 roland78 2016-01-11 19:23
Hát nem tudom, én arra tippelek hogy Zakk Wylde-al állnak, mert próbált velük egy párszor 94-95 körül :)
Idézet
 
 
+4 #8 queensryche999 2016-01-10 18:44
Maradt még valaki, akinek nem merült fel a neve és köze volt a Guns-hoz? Kezd tényleg röhejes lenni. Ilyen tuti forrás, olyan tuti forrás. Ha tudatos a porhintés (bevonva a nyilatkozókat), akkor megemelem a kalapom; új szintre emelik a hájpolás tudományát. Mielőtt bárki félreértené: önmagában Izzy szerepeltetése - akár egy "főkoncert" erejéig - minden várakozásomat felülmúlná. Viszont: ha már Izzy beadja a derekát, nem létezik, hogy ne vonják be Stevent... legalább az Appetite dalaira + esetleg Civil War, ha már feldobolta. Utóbbi mindent megadna, hogy ez megtörténjen. Részemről ez pusztán arról szól, hogy ha valóban minden lehetőség adott (Izzy hajlandósága) egy TELJES reunionra, akkor csinálják meg bassza meg és ne hagyjanak ki SENKIT. A magam részéről az égadta világon nem várok mást, mint néhány közösen előadott dal. Az esetleges lemez lehetőségétől az igazat megvallva egyelőre a hátam is borsódzik. És nem azért, mert... épp ellenkezőleg: nagyon is.* Épp ezért tartom kicsit veszélyes terepnek az új lemezt. Kreatív szempontból persze nagyszerű is lehetne, de ne felejtsük el, kikről (de legfőképp: kiről) beszélünk. Szavamra: próbálok pozitívan hozzáállni, de vajon változhat-e valaki annyit ötvenéves (53) korára, hogy ne jöjjenek elő hasonló ego-problémák a dalszerzés és úgy általában a közös munka alatt, mint korábban? Mondom, nem akarok szararc lenni, csak kérdem.

*Az első igazán meghatározó zenekar a Guns volt számomra kamaszként, miattuk és a 'tallica miatt kezdtem gitározni.
Idézet
 
 
+1 #7 kamikaze 2016-01-10 16:08
Ha az eredeti ötösből (Izzyvel együtt) négyen ott vannak, és még új dalokat is írnak (de, ha csak koncerteznek akkor is), a továbbiakban a reunion lényegével kapcsolatban tényleg nincs miről beszélni. Majdnem tök mindegy, hogy ki lesz a dobos. Ha Adler nem jó nekik valamiért, és Sorum sem felel meg, Ferrer is jöhet. Onnantól kezdve majdhogynem csak Axl aktuális formája lesz a kérdés, mert a többiek lendületben vannak. Az első koncertekig pedig még van idő, meg lehet jóra csinálni.
Idézet
 
 
+3 #6 a75 2016-01-10 15:24
Idézet - cifrakdaniel:
Eskü nem értem azokat, akik eddig savanyú pofát vágtak az egészhez és egy csom gondjuk volt Axl-el most, hogy van Izzy akkor ez mind elmúlt (mármint a problémák) vagy csak most ért el ahhoz a dolog, hogy legyen akármilyen itt 'AZ' igazi reunion?
Félreértés ne essék, nekem is jó érzés Izzyt látni, de eddig sem volt sok kétségem, főleg, hogy Slash kb teljesen felrakta miatta a polcra az SMKC-t a Velvet Revolver mellé. (ÉS az öreg az évek alatt kevés rossz húzása volt.)

Szerintem kevered kicsit a dolgokat. Itt két kérdés vetődött fel az egész reunion kapcsán.
1. Igazi reunion ez Izzy és Adler nélkül. - ez a kérdés, így hogy Izzy jelenléte is valószínűsíthet ő, már nem kérdés többé.
2 Kell-e a renuion nekünk? Szerintem ezzel a hírrel ez is egy kicsit más irányba billent.
Bár már az eddig felvetődött AXl, Slash és Duff is eléggé felrázta a rock és talán az egész zenei világot, amire bizony szükség volt, de az összes klasszikus tag szerepeltetése már tényleg igazi szenzáció.
Izzy jelenléte és az, hogy dalokat is szereznek, pedig minőségileg dob a dolgon. Már nem csak egy hakni-sorozatról van szó, hanem dalszerzésről, kipróbált, befutott, bizonyított művészektől.
Na, a jó zenék, az amire aztán tényleg igazán nagy szükségünk van.
Idézet
 
 
+3 #5 cifrakdaniel 2016-01-10 13:37
Idézet - Zsolti:
Én eddig sem vágtam savanyú pofát, más meg nem szólt hozzá a cikkhez. :)

Általánosságban értettem, de az akkor nyugodtan várhatjuk , nem lesz gond vele is hasonló :)
Idézet
 
 
+5 #4 Zsolti 2016-01-10 13:09
Én eddig sem vágtam savanyú pofát, más meg nem szólt hozzá a cikkhez. :)
Idézet
 
 
+3 #3 cifrakdaniel 2016-01-10 12:53
Eskü nem értem azokat, akik eddig savanyú pofát vágtak az egészhez és egy csom gondjuk volt Axl-el most, hogy van Izzy akkor ez mind elmúlt (mármint a problémák) vagy csak most ért el ahhoz a dolog, hogy legyen akármilyen itt 'AZ' igazi reunion?
Félreértés ne essék, nekem is jó érzés Izzyt látni, de eddig sem volt sok kétségem, főleg, hogy Slash kb teljesen felrakta miatta a polcra az SMKC-t a Velvet Revolver mellé. (ÉS az öreg az évek alatt kevés rossz húzása volt.)
Idézet
 
 
+13 #2 Zsolti 2016-01-10 11:02
Ha Izzyvel írnak dalokat, nyugodtan várhatjuk az új lemezt, nem lesz gond vele. :)
Idézet
 
 
-37 #1 Fortissima Fingus 2016-01-10 09:45
IZZY STRADLIN, KABD BE A KUKIM!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.