Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Jelentős 2016-os projekt” miatt hagyta ott a Dead Daisiest Fortus és Dizzy

0128fortusdizzyEddig is biztosnak tűnt, hogy Richard Fortus gitáros és Dizzy Reed billentyűs részesei lesznek a Guns N' Roses rebootolásának, most azonban tényleg úgy tűnik, hogy nincs több kérdés őket illetően, a két zenész ugyanis kilépett a The Dead Daisiesből. Utóbbi formáció új szólógitárosa Doug Aldrich lett.

Richard Fortus és Dizzy Reed is otthagyta a The Dead Daisies sorait, méghozzá azért, hogy részesei legyenek egy egyelőre meg nem nevezett, „jelentős 2016-os projektnek", vagyis innentől fogva nem nagyon kérdéses, hogy a gitáros és a billentyűs továbbra is tag maradt az újból Slashsel és Duff McKagannel felálló Guns N' Rosesban. A The Dead Daisies új szólógitárosként Doug Aldrichcsal kezdi meg a munkát az új lemezen Nashville-ben, Marti Frederiksen producerkedése mellett, amely akár tavaszra elkészülhet. A válás amúgy baráti, Dougot eleve maga Fortus ajánlotta a Daisies-főnök David Lowy figyelmébe.

Ami a Gunsot illeti, a csapat elvileg már februárban színpadra lép egy titkosított kaliforniai bemelegítő bulin, majd április 8-9-én, Las Vegasban indul a nagy kaland két koncerttel a frissen megnyitó T-Mobile Arenában. Noha természetesen az Egyesült Államokban is megy a kommentszekciókban a fanyalgás, hogy Izzy Stradlin és Steven Adler, illetve Matt Sorum és Gilby Clarke nélkül ez nem Guns N' Roses, és lehetőleg inkább oszoljanak fel, a két bulira egyetlen óra alatt elfogytak a belépők (pedig a helyszín húszezer férőhelyes), vagyis az sem kérdés, kíváncsi-e a közönség a zenekarra. Az ugyanakkor sokakban megütközést keltett, hogy a 750 dollárért vesztegetett VIP-belépőkben nem szerepel a meet & greet Axllel, Slashsel vagy Duff-fal. A legolcsóbb jegy egyébként 75 dollárba került.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 Igor Igorovics 2016-01-28 15:37
Hát akkor a ritmusgitáros és a billentyűs is biztosnak látszik. Azért a dobos pozícióra nyugodtan visszahozhatnák legalább Sorumot. A másik viszont az, hogy Axl meg úgy gondolhatja, hogy miért válna meg mindazoktól, akikkel az elmúlt 10-15 évben zenélt? Tehát egy ilyen hibrid reunionra van kilátás szerintem.
Idézet
 
 
+4 #2 frontiers 2016-01-28 10:00
Szegény Aldrich! Ez az ő nagy tragédiája, hogy ilyen tehetséges gitárosként, mindig csak a nagyok után kullog :(
Pedig számomra simán van Slash szintjén, sőt...
Azért erre a projectre kiváncsi leszek!
Idézet
 
 
#1 bogar 2016-01-28 09:43
Corabi meg Mick Mars-szal stúdiózik. Most akkor kik a The Dead Daisies tagjai?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.