Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ivan Moody nélkül fejezi be Európa-turnéját a Five Finger Death Punch

0714ivanMint arról tegnap beszámoltunk, nem szakítja félbe aktuális európai turnéját a Five Finger Death Punch, akiknél ismét problémák akadtak Ivan Moody énekessel, ám a balhés frontember hazautazik: a további koncerteken Tommy Vext áll majd a zenekar élén.

A Snotból, a Divine Heresyből és a Bad Wolvesból ismert Tommy Vext énekessel fejezi be Európa-turnéját a Five Finger Death Punch. Vext először a botrányos, keddi tilburgi koncert első két dalában állt először színpadra a zenekarral, amikor Ivan Moody valamiért nem lépett időben a deszkákra. A csapat nem maszatol a döntés kapcsán: Ivannek ismét függőségi problémái támadtak, és haza kell utaznia rehabilitációra.

„Kínosan és szégyenkezve ismerem be, hogy ismét kisiklott a lábam alól a talaj”, áll az énekes nyilatkozatában. „Már a tilburgi fellépés előtt is akadtak problémáim, és ugyan a szóban forgó koncerteken történtek egy része rajtam kívül álló okok miatt következett be, a nem megfelelő produkció szégyene miatt ismét átléptem egy határt. Nem lenne fair a zenésztársaimmal vagy a rajongóimmal szemben, ha a jelenlegi állapotomban folytatnám a koncertezést. A függőség egyik legrosszabb része a magány, amit érzel, így a zenekarom és a tábor támogatása tartja bennem a lelket. Elkötelezett vagyok, szeretnék meggyógyulni, hogy amint lehet, visszatérhessek a színpadra.”

„Zenekarként támogatjuk Ivant a felépüléséhez vezető úton”, így Zoltan Bathory gitáros. „Mi is épp olyan tehetetlenül és szomorúan nézzük a testvérünk harcát, mint bárki más. A világon majdnem mindenki ismer valakit, akinek valamilyen függőségi problémája van, így pontosan tudjátok, mennyire nehéz végignézni olyasvalaki önpusztítását, akit szeretsz. A Five Finger Death Punch ugyanakkor le akarja játszani a lekötött és további koncerteket. Ez a zenekar nagyobb akármelyik tagjánál.” „Óriási megtiszteltetés a hátralévő dátumokon a Five Finger Death Punch színpadán állni”, így Tommy Vext. „Én már több mint nyolc éve józan vagyok, és pontosan együttérzek Ivannel a küzdelmében. Nem kizárólag a rajongók iránti érzek felelősséget, hanem Ivan érdekében is igyekszem a lehető legjobbat nyújtani majd. Remélem, amint egészséges lesz, visszatérhet.”

A csapat már a tavalyi észak-amerikai turnét is beugró énekessel, az All That Remains frontemberével, Phil LaBontével fejezte be, amikor Moodynak ugyanilyen problémái támadtak. A tegnapi Nova Rockon adott bulin már Vext állt a zenekar élén.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 revdav11 2017-06-15 16:29
Komolyan hohetetlen, eddig ezzel volt tele az összes nyilatkozatuk, hogy tavaly meg idén az eddigi leghosszabb szünetüket "vették ki", és mostmáraztán húdejók lesznek...
Idézet
 
 
+6 #3 Tulus 2017-06-15 15:12
Ezek ratyik. Nem kicsit.
Idézet
 
 
+4 #2 kaffer 2017-06-15 14:22
Szívesen megnéztem volna őket, ha az elmúlt néhány évben méltóztattak volna erre kanyarodni. De szép lassan elmúlt ez az érzés.
Idézet
 
 
+7 #1 Codename333 2017-06-15 10:50
ez már lassan kezd Argentin-Uruguay-Brazil tv szappanoperákat megszégyenítő szintre érni....ezeket mielőtt pályára engedték elvégeztettek velük egy dráma tagozatot....Nah de ha jól értem akkor Ivánka mégsem olyan tiszta mint amiylennek mondták....ez így meg még cikibb h így derül....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.