Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Itt az új Rammstein-klip, hihetetlen siker az új lemez

Bemutatta az Äuslander című dal videóját a Rammstein. A zenekar megkezdte aktuális turnéját, az új lemez pedig elképesztő siker világszerte.

0418rammstein

Friss videóval jelentkezett a Rammstein, amely a zenekar nevét viselő, május 17-én megjelent új nagylemez Äuslander című számához készült. A tízéves várakozás megtette hatását: az album a világ legtöbb piacán a listák élbolyában, számos országban az első helyen kezdett, így többek között listavezető a banda Németországban, Svájcban, Belgiumban, Hollandiában, Dániában, Norvégiában, Svédországban és Finnországban is, de Nagy-Britanniában is a harmadik helyen indítottak. Hazájában elképesztő rekordot döntött az album: a streames-letöltéses átszámításokat is belekalkulálva 260 ezer példánynak megfelelő mennyiségben ment el az első héten, és ehhez fogható eredményre a 21. században eddig még nem volt példa a német lemezpiacon.

A zenekar aktuális európai turnéja május 27-28-án, két gelsenkircheni koncerttel kezdődött, pár videó innen is megtekinthető. A körút során végig arénákban és stadionokban játszanak Till Lindemannék egészen augusztus végéig. Mint várható volt, a zenekar iránt elképesztő az érdeklődés: olyan városokban telt be napok alatt a helyszín, mint München vagy Párizs, de az augusztus 22-23-ai bécsi bulikra is gyorsan elkelt az összes belépő, pedig a több mint 50 ezer férőhelyes Ernst Happel Stadionban lépnek színpadra.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2019-05-29 17:27
Nagyon jó lett az új lemez, az Auslander pedig zseniális klip!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.