Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

It All Comes Back Around: még egy dal a Winger új albumáról

It All Comes Back Around címmel máris meghallgatható a Winger új albumának második dala. A Seven című lemez május 5-én jelenik meg.

1206winger

Legutóbb 2014-ben jelentetett meg albumot Better Days Comin’ címmel a Winger, és májusban, Seven címmel végre megérkezik a folytatás. Változást jelent az eddigiekhez képest, hogy a zenekar jelenleg ötös felállásban üzemel, Kip Winger énekes/basszerhez, Reb Beach gitároshoz, John Roth gitároshoz és Rod Morgenstein doboshoz ugyanis ezúttal már a stúdióban is teljes jogú tagként csatlakozott a klasszikus éra billentyűse, Paul Taylor. Utóbbi az elmúlt évek turnéin általában vendégként, kisegítőként zenélt velük.

winger_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Proud Desperado
02. Heaven's Falling
03. Tears Of Blood
04. Resurrect Me
05. Voodoo Fire
06. Broken Glass
07. It's Okay
08. Stick The Knife In And Twist
09. One Light To Burn
10. Do Or Die
11. Time Bomb
12. It All Comes Back Around

„Tizenegy dalt írtunk, de Kip hatot kihajított közülük, mert azt mondta: ennek az albumnak olyannak kell lennie, mint a Boston első lemezének, ahol minden nóta megkerülhetetlen – nyilatkozta még korábban az albumról Beach. – Azt akarja, hogy progresszív legyen a lemez, olyan, amilyet még ő sem hallott azelőtt. Mutattam neki ezeket a lényegre törő rockriffeket, ő meg annyit mondott: az első három akkord után máris tudja, mi lesz a következő három… Szóval inkább valami olyasmi felé haladunk, ami egyszerre popos és együtténeklős, de közben dögös, súlyos, progresszív riffelésen alapszik, a Karma vonala a meghatározó. Ez a cél.”

A Desmond Child társszerzősködése mellett írt Proud Desperado már ismert, most az It All Comes Back Around is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#2 queensryche999 2023-04-08 20:40
Idézet - frontiers:
Nem világmegváltó és ugyanolyan műanyag, mint a többi frontiers kiadvány, de legalább visszajön valami az első két Winger-ből. Még mai füllel sem annyira rossz.


Nyilván ízlések és... de nem folytatom, mindenki ismeri a mondást. Az It All Comes Back Around nótára valóban kár a 7:30, mert bőven nincs a dalban ennyi. (A Karma lemezen a hétperces Witness pl. megérte a 7 percet.) Nem tudom, kinek mi miatt lesz valami műanyag, csak azt tudom, hogy nekem mitől hat valami annak - igen, a Frontiers esetében nem ritka - és az új Winger esetében nincs ilyen érzésem.
Idézet
 
 
#1 frontiers 2023-04-08 18:35
Nem világmegváltó és ugyanolyan műanyag, mint a többi frontiers kiadvány, de legalább visszajön valami az első két Winger-ből. Még mai füllel sem annyira rossz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.