Shock!

május 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét üres Tracii Guns helye az L.A. Gunsban

Kilépett az L.A. Gunsból Stacey Blades gitáros, aki tíz éve erősítette a hollywoodi sleaze rock’n’rollerek sorait, és rengeteget tett a banda túléléséért az alapító, Tracii Guns távozása után. Mivel Tracii jelenleg éppen nem csinál semmi igazán érdemlegeset, borítékolhatóan megindulnak majd a pletykák az újonnani összeállásról.

„Nem könnyű ezt bejelenteni, de mostantól kezdve nem gitározom többé az L.A. Gunsban”, áll Blades (a képen jobbszélen) nyilatkozatában. „A legjobbakat és további sikereket kívánok Philnek, Scottynak és Steve-nek. Őrült tízéves utazás volt ez tele fantasztikus turnékkal, albumokkal és annyi emlékkel, amik egy életre elegendőek. Bizonyos körülmények és zenei nézetkülönbségek miatt azonban úgy döntöttem, hogy nem folytatom tovább a zenekar tagjaként.”

Blades a 2004-es Rips The Covers Off feldolgozásanyagon debütált Tracii Guns betölthetetlennek tűnő helyén, és remekül helyt állt a vele készült 2005-ös Tales From The Strip, illetve az idei Hollywood Forever albumon (amiről elég régóta késünk a kritikával, de már nem sokáig). Utódlása egyelőre nyitott kérdés, de mivel mostanában Tracii sem csinál semmi nagyon különlegeset, biztosan beindul a pletykagyár a visszatéréséről.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.