Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét összeütközésbe keveredett a törvénnyel Sebastian Bach

Marihuána birtoklásáért vették őrizetbe Sebastian Bach-ot New Jersey államban. Az ősszel új lemezzel jelentkező énekest az autópályán meszelték le a rendőrök, miután magasról tett a jobbratartási kötelezettségre, majd az igazoltatás során füvet és annak fogyasztásához szükséges felszereléseket találtak nála.

Az énekest először egy helyi fogdába szállították, majd szabadon engedték, de hamarosan meg kell jelennie a bíróság előtt - számolt be róla a TMZ, a vezető amerikai bulvárportál. Nem biztos, hogy ott kellemes percei lesznek, legutóbb ugyanis ősszel találtak nála füvet, miután a kanadai Peterborough-ban összetűzésbe keveredett egy bár személyzetével. Bach-ot állítólag ki akarták dobni a helyről, ő azonban megharapta a hely egyik alkalmazottját, miközben az le akarta fogni a rendőrök érkezéséig. Azt az ügyet a jelek szerint megúszta komolyabb következmények nélkül, kérdés, hogy most is ilyen könnyen szemet hunynak-e majd a dolog felett… Bach már a Skid Row sikerkorszakában is a marihuána legalizálásának egyik élharcosa volt, több amerikai tévéshowban is felszólalt az ügy érdekében.

Az énekes jelenleg az utolsó simításokat végzi második teljes szólóalbumán, ami az eredeti elképzelésekkel ellentétben nyár helyett ősszel jelenik majd meg a Frontiers gondozásában. Az énekes segítői a felvételeknél Nick Sterling gitáros/basszusgitáros és Bobby Jarzombek dobos voltak, a lemez irányvonala a hírek szerint a Skid Row klasszikus Slave To The Grindja és Sebastian előző anyaga, az Angel Down csapását követi majd.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.