Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét összeáll a The Hellacopters a Sweden Rockra

Egyetlen koncert erejéig összeáll 2016-ban a The Hellacopters. A fellépés a Sweden Rockon lesz, méghozzá az eredeti felállásban, vagyis Dregennel, aki az első két lemez után búcsút intett a csapatnak, és már csak a Backyard Babies ügyeivel foglalkozott.

1101hella

1996. június 1-jén, azaz jövőre húsz éve jelent meg a The Hellacopters első nagylemeze, a Supershitty To The Max!, és ennek alkalmából ismét aktivizálja magát a hét éve feloszlott svéd rock'n'roller alakulat. A debütáló lemez szintén újra megjelenik, és igazi kuriózum, hogy a Sweden Rock fesztiválon esedékes egyetlen fellépés az eredeti felállásban jön majd össze, vagyis Nicke Andersson énekes/gitáros, Dregen gitáros, Kenny Håkansson basszer és Matz Robert Eriksson dobos lép majd színpadra. „Rendesen megünnepeljük majd egy bulival a jubileumot a Sweden Rock fesztiválon, de ez lesz az egyetlen koncertünk", mondta Dregen az SVT-nek. „Klassz volt látni szinte minden újjáalakuló csapatot, de mégis mindig mindenki azt mondja, hogy régen jobb volt. Azon leszünk, hogy a mi közönségünkkel ez ne igy legyen."

További részleteket egyelőre nem tudunk, de kíváncsian várjuk őket... Nicke Anderssonhoz kapcsolódó hír, hogy a főállásban jelenleg az Imperial State Electricben játszó underground hős kihagyni kényszerül a Graveyarddal közös európai turné további állomásait, ugyanis egyik napról a másikra úgy ébredt a héten, hogy a jobb fülére nem hall semmit. Az orvosok szerint a hirtelen süketségnek nevezett probléma csak csendben és nyugalomban javul meg, így most értelemszerűen nem állhat színpadra egy ideig.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.