Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét közös munkát tervez Mick Mars és John Corabi

0616jcMi magunk is könnyes szemmel emlegetjük a Mötley Crüe John Corabival készült, 1994-es Motley Crue albumát, de az ismert okokból sosem gondoltuk, hogy valaha is készülhet akármilyen folytatása. Márpedig most úgy fest, Corabi és Mick Mars a Mötley jelenleg futó búcsúturnéja után ismét közösen akar dolgozni…

„Épp a minap beszéltem Mickkel”, mondta Corabi a Do You Know Jack? című amerikai rádióműsorban. „Sokan már tudják: már beszéltünk róla, hogy amint befejezi a turnéjukat, esetleg írnánk közösen pár dalt és készítenénk egy lemezt, illetve talán adnánk néhány koncertet is. Meglátjuk, mi jön össze belőle…”

Corabi tavaly, megjelenésének huszadik évfordulója apropóján több koncerten is leporolta a ’94-es anyag dalait, de Mars szintén imádja az albumot a mai napig. „Az a lemez talán – és most csak a saját nevemben beszélek – a legjobb lemez volt, amit csak valaha készítettünk”, mondta Mick pár évvel ezelőtt a Mötley karrierjének legvitatottabb munkájáról egy philadelphiai rádiónak. „Zeneileg, a dalokat tekintve hihetetlenül erős anyag volt az… Ha a zenét nézzük, úgy érzem, mintha az lett volna a Beatles fehér albumának megfelelője a saját pályámon, a mai napig így tekintek rá. Ezzel most persze nem azt mondom, hogy a többi gyenge lenne vagy bármi – minden lemezt szeretek, amit csak készítettünk –, de az az egy igazán különleges album számomra…”

A Crüe búcsúturnéja év végén zárul Los Angelesben. A bulik iránt akkora érdeklődés mutatkozik, hogy a 18 ezer férőhelyes Staples Centerbe december 30. és január 1. mellé egy harmadik dátumot, december 28-át is be kellett iktatni. A zenekar Európában egyelőre még csak három fesztiválfellépést kötött le, de ezek között a NovaRock is ott van.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 queensryche999 2015-03-08 10:29
Nekem mondjuk kéne. Még mindig mondhatom a meghallgatása után, hogy nem az igazi. (A '94-es lemezhez persze nyilván nem lenne értelme hasonlítani, mert a dalszerző brigád 2 másik tagja nincs jelen - Sixx, Lee.)

A hír alapján lehet, hogy megmarad ötletszinten: "esetleg írnánk közösen pár dalt és készítenénk egy lemezt".
Idézet
 
 
-7 #1 bogar 2015-03-08 07:31
Kell ez nekünk? Én tartok ettől. Úgy gondolom, hogy ezek a fazonok már ellőtték a puskaport.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.