Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét együtt dolgozott Steve Tucker és Erik Rutan

0525steveericThe Grey Eminence címmel adja ki ősszel új lemezét a Warfather. A banda főarca az a Steve Tucker, aki tavaly óta ismét együtt játszik a Morbid Angelben Trey Azagthothtal.

Ismét egykori Morbid Angel-kollégájával, Erik Rutannel dolgozott együtt Steve Tucker: a páros annak idején a 2000-es Gateways To Annihilationön játszott közösen, most azonban Erik produceri feladatokat látott el az új Warfather-lemezen. A súlyos death metalt rejtő anyagot mindketten kolosszálisnak ígérik. „A Warfather több puszta metalbandánál: ez egy hitrendszer", mondja Tucker. „Azon elmék találkozása, akik látják, mi zajlik valójában napjainkban. Figyelmeztetjük azokat, akik inkább a vakságot választják, és fegyverbe hívjuk azokat, akik érzik a közelgő változásokat. Éjfekete, apokaliptikus death metal."

A lemez szeptember 16-án jön ki a Greyhaze kiadónál. Tucker emellett az új Morbid Angelen is dolgozik Trey Azagthothtal.

 

Hozzászólások 

 
#2 suizidium 2016-05-25 19:22
Rutan álljon fel egy kicsit a produceri székből és tegye jelenését az uj Morbid Angel - en akkor talán odafigyelek majd arra:-)
A Dominationt meg a Gatewayst is ugy felhuzta az az arc ahogy kell. Aki hallotta meg tudja h az egyes Warfather sajna olyan lapos volt hogy Dave country cuccait is érdemesebb youtubeolni helyette:-D
Idézet
 
 
+2 #1 nemmondommegbazze 2016-05-25 11:57
Az elso sem volt nagy eresztes...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.