Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét az Exodusszal lép fel Dukes, Hunolt és Bostaph

0608robAz elválás körülményeit tekintve meglepő, de ismét az Exodus színpadára állhat hamarosan Rob Dukes. A jeles esemény egy kétestés, hazai pályás bulin történik majd meg, ahol más vendégek felbukkanása is várható.

Már javában készül új nagylemezének munkálataira az Exodus, ám előtte még vár rájuk jónéhány koncert, többek között egy monstre, duplaestés fellépés otthon, San Franciscóban. A július 8-ai bulin ráadásul egy különleges vendéget is köszönthetnek majd a színpadon Rob Dukes személyében, aki ugyebár 2005 és 2013 között állt a csapat élén, majd meglehetősen ronda körülmények között penderítették ki Steve „Zetro” Souza visszahozatalának kedvéért. Ezután akadt némi üzengetés és anyázás is az énekes oldaláról, aki jelenleg egy rap metalos beütésű, új bandával készül lemezt megjelentetni, társfrontemberként a hip-hop legenda DMC-vel.

Szintén ott lesz a zenekarral a koncerteken a klasszikus éra gitárosa, Rick Hunolt, illetve valószínűleg Paul Bostaph dobos is, aki jelenleg együtt játszik a Slayerben Gary Holttal, de az előző évtized közepén szintén lehúzott pár évet a csapatban. És bármennyire hihetetlen, otthon ez lesz az Exodus első headlineri fellépése újabb Zetro visszatérése óta… Mint a fentiekből is sejthető, ezen a két estén természetesen Gary gitározik majd a csapatban.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 vár a pokol 2017-07-06 14:00
Rick Hunolt !!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.