Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét aktivizálja magát a Katatonia

Január elején még arról számoltunk be, hogy továbbra is inaktív a Katatonia, ám a jelek szerint a bandában megtört a jég: májustól ismét koncerteznek, méghozzá különleges, tematikus bulikat adnak majd.

0309katatonia

2017 végén jelentette be a Katatonia, hogy rövidebb szünetre mennek, amit akkor nem igazán indokoltak bővebben. Tavaly év végén Anders Nyström egy interjúban még mindig azt mondta: továbbra is inaktívak maradnak. „Meglátjuk, mire jutunk. De sok mindent meg kell oldanunk, és ehhez az alapoktól kell elindulnunk. Lehet, hogy ez most drámaian hangzik, de ha az ilyesmit megfelelően kell intézni, vagy később sajnálni fogod. Olyan régóta működünk már, hogy az embernek tényleg alaposan meg kell fontolnia minden következő lépését, és biztosra kell mennie azt illetően: tényleg még mindig megfelelő a hangulat a zenekarban, és megvan az akarat is a folytatáshoz”, fogalmazott akkor.

Nos, a jelek szerint a folytatáshoz szükséges kérdéseket megválaszolták, ugyanis a zenekar tavasszal máris ráfordul a Night Is The New Day lemez tízéves jubileumának megünneplésére. Ennek jegyében a Peaceville kiadó május 17-én kihozza a lemezt deluxe verzióban, új borítóval, 5.1-es hanggal, illetve extra jegyzetekkel, fotókkal és interjúkkal. Ami pedig még ennél is jobb hír: a csapat néhány koncertet is ad majd, amelyeken elejétől végéig elnyomják a 2009-es nagylemezt. Egyelőre összesen hat nyugat-európai buliról beszélünk, de a semminél és a bizonytalanságnál ez is jóval több…

 

Hozzászólások 

 
#2 Peti 2019-02-22 08:07
Van penz van hasis
Nincs penz meg szar sincs!!
Idézet
 
 
#1 shmonsta 2019-02-21 16:34
Szuper hír, nagy kár lett volna értük!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.