Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Into The Wild címmel érkezik az új Uriah Heep

Április 15-én jelenik meg Európában a Uriah Heep huszonharmadik stúdiólemeze, az Into The Wild. Az angliai Buckinghamshire-ben, Mike Paxman producerrel rögzített lemez kiadója a Frontiers lesz, immáron a számlista és a borító is végleges.

Mick Box és négy évtizedes múltra visszatekintő hard rock bandája ezúttal szokatlanul gyorsnak bizonyult, hiszen egyébként nem szokták elsietni az albumok kiadását. Utolsó friss dalokat rejtő anyaguk, a 2008-as Wake The Sleeper tíz kőkemény évvel követte elődjét, a Sonic Origamit. A felállás változatlan, vagyis a gitáros Box mellett Bernie Shaw énekes, Trevor Bolder basszusgitáros, Phil Lanzon billentyűs és Russell Gilbrook dobos alkotják a zenekart.

Az Into The Wild producere a Status Quo és az Asia mellől ismert Mike Paxman volt, a borítót pedig a görög-amerikai származású Ioannis követte el, aki korábban több Lynyrd Skynyrd, STYX és Saga album külsejéért is felelt.

A lemezre a következő dalok kerülnek fel:

01. Nail On The Head
02. I Can See You
03. Into The Wild
04. Money Talk
05. Trail Of Diamonds
06. Lost
07. Believe
08. Southern Star
09. I'm Ready
10. T-bird Angel
11. Kiss Of Freedom

A '70-es évek első felének egyik legfontosabb hard rock formációja nemrég újabb élő lemezzel rukkolt elő, melynek anyagát a Petőfi Csarnokban rögzítették tavaly május 4-én. Az album Official Bootleg Volume II – Live In Budapest, Hungary 2010 címmel jelent meg, és amint címe is mutatja, utómunkálatok nélküli, valóban élő felvételeket rejt majd. Nézegesd a buli képeit itt!

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.