Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Insomnia: bemutatta Belgrádban forgatott új klipjét a Kamelot

0125kamelotMájus 8-án jelenik meg a Kamelot új nagylemeze, a Haven. Az albumhoz máris elkészült az első hagyományos videóklip, amelyet az Insomnia című dalhoz forgattak Belgrádban.

„Van egy olyan kicsengése a lemeznek, hogy az egész világ megőrült”, mondja a friss lemezről Thomas Youngblood gitáros. „Egy nagy fekete felhő kezd leereszkedni a világunkra, mi pedig azért vagyunk itt, hogy megtaláljuk a mögüle sütő napfényt egy albummal, amely egyszerre sötéten melankolikus és felemelő – egy olyan lemez, ami tényleg menedéket jelent a hallgatók számára ebben a megbolondult világban. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk a lemez dalaira és ezek változatosságára.”

A zenekarnak ez lesz a második albuma Tommy Karevikkel a mikrofonnál, aki igen nagy sikerrel mutatkozott be a 2012-es Silverthornon. A Sascha Paeth producerrel és Jacob Hansen hangmérnökkel készült albumon vendégként olyan előadók bukkannak fel, mint Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Troy Donockley (Nightwish) vagy Charlotte Wessels (Delain), a borító pedig Stefan Heilemann munkája. A Kamelot Belgrádban forgatta le az első klipet a lemezhez, méghozzá az Insomnia dalhoz, ez alább megtekinthető a már ismert Veil Of Elysium mellett..

0311kamcAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Fallen Star
02. Insomnia
03. Citizen Zero
04. Veil Of Elysium
05. Under Grey Skies
06. My Therapy
07. Ecclesia
08. End Of Innocence
09. Beautiful Apocalypse
10. Liar Liar (Wasteland Monarchy)
11. Here's To The Fall
12. Revolution
13. Haven

Emellett a limitált digibook kiadásban lesz egy bónuszdiszk is, rajta instrumentális, nagyzenekari, akusztikus vagy adott esetben akár zongorás dalváltozatokkal. A kiadó a Napalm Records. A zenekar márciusban kezdi a koncertezést Nagy-Britanniában, majd Észak-Amerika és az európai fesztiválok következnek. Az önálló európai turné ősszel startol, és Youngbloodék karrierjük eddigi leggrandiózusabb főzenekari körútjának ígérik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.