Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

In Metal We Trust: még egy dal a Primal Fear új nagylemezéről

Január 29-én jelenik meg a Primal Fear új, Rulebreaker című albuma a Frontiersnél, amelyről a csapat most bemutatta a második dalt In Metal We Trust címmel. Ralf Scheepersék a lemez megjelenése után ismét Magyarországon koncerteznek majd a Brainstorm társaságában.

1104pf

Január utolsó napjaiban jön ki a Primal Fear Rulebreaker című friss nagylemeze. Ralf Scheepersék Dániában dolgoztak az anyagon Jacob Hansen hangmérnökösködése mellett, a produceri feladatokat Mat Sinner basszusgitáros látta el. Ez lesz a banda első kiadványa az Aquiles Priester helyére érkezett új dobossal, Francesco Jovinóval, és itt hallható majd először Tom Naumann turnégitáros játéka is, aki idén szintén teljesjogú taggá avanzsált. „Minden dalban rengeteg energia, fantasztikus dallamok és pokoli dobgroove-ok vannak", mondja az anyagról Ralf. „Kétségtelen, hogy a rajongók ugyanúgy szeretik majd ezt a lemezt, mint én. Ismét megpróbáltuk kombinálni a bombasztikus, atmoszférikus nagyzenekari megszólalásokat a szárnyaló heavy metal-riffekkel, a fülrepesztő sikolyokkal és az érzelemgazdag betétekkel. Megtartottuk az ígéretünket: olyan heavy metalt játszunk most is, amilyenért az emberek annyira szeretik a Primal Feart."

1104primalfearcA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Angels Of Mercy
02. The End Is Near
03. Bullets & Tears
04. Rulebreaker
05. In Metal We Trust
06. We Walk Without Fear
07. At War With The World
08. The Devil In Me
09. Constant Heart
10. The Sky Is Burning
11. Raving Mad
12. Final Call (deluxe bónusz)
11. Don't Say You've Never Been Warned (deluxe bónusz)

A deluxe kiadáshoz egy DVD is jár majd a The End Is Near és az Angels Of Mercy klipjével, illetve egy dokumentumfilmmel a lemez készítéséről. A banda legutóbbi lemeze Delivering The Black címmel jött ki tavaly év elején.

A Primal Fear február 21-én Budapesten, a Barba Negrában lép fel a Brainstorm és a Striker társaságában. További részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.