Shock!

február 27.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

In Flames: végül nem tartják meg az elhalasztott budapesti bulit

Elmarad az In Flames többször is elhalasztott budapesti koncertje. A zenekar ugyanakkor hamarosan új nagylemezzel jelentkezik.

0802inflames

Még a covid miatt tologatták ide-oda az In Flames aktuális budapesti koncertjét, ám a szervező Live Nation közleménye szerint a tárgyalások végül nem vezettek eredményre. „Tájékoztatjuk a rajongókat, hogy bár folyamatosan dolgoztunk azon, hogy új időpontot találjunk az elhalasztott In Flames-koncertnek, de az egyeztetések végül nem vezettek eredményre. Így az eredetileg 2020. május 22-én a Barba Negrába meghirdetett In Flames-koncert lemondásra került. Jegyértékesítő partnerünk hamarosan felveszi a kapcsolatot a vásárláskor regisztrált e-mail címen a visszatérítéssel kapcsolatos információkkal. Nagyon sajnáljuk, és köszönjük türelmüket és megértésüket.”

A zenekar ettől még persze nem tétlen, február 10-én, Foregone címmel új albumuk jelenik meg a Nuclear Blastnél. A csapat Howard Benson producerrel és Mike Plotnikoff hangmérnökkel készítette el tizennegyedik nagylemezét, a 2019-es I, The Mask folytatását. A banda mostani felállásában Anders Fridén énekes és Björn Gelotte gitáros mellett Bryce Paul basszert, Chris Broderick gitárost és Tanner Wayne dobost találjuk – igaz, utóbbi három esetében nem tiszta, hogy fix státuszú embernek vagy csak állandó kisegítőnek számítanak-e.

inflames_cA lemezre az alábbi szerzemények kerülnek fel:

01. The Beginning Of All Things That Will End
02. State Of Slow Decay
03. Meet Your Maker
04. Bleeding Out
05. Foregone Pt. 1
06. Foregone Pt. 2
07. Pure Light Of Mind
08. The Great Deceiver
09. In The Dark
10. A Dialogue In B Flat Minor
11. Cynosure
12. End The Transmission

A State Of Slow Decay, a The Great Deceiver, a Foregone Pt.1 és a Foregone Pt.2 egyaránt meghallgatható az albumról. Mindeközben a zenekar elszivárgott hangszereseiből álló The Halo Effect is előrukkolt első nagylemezével, a Days Of The Losttal.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.