Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ihsahn, Friedman, Poland és MacAlpine is vendégeskednek Jeff Loomis albumán

Vegard Sverre Tveitan, azaz közismertebb nevén Ihsahn, az Emperor egykori frontembere is vendégszerepel majd az ex-Nevermore gitáros, Jeff Loomis következő szólólemezén. A gitárosfrontot szintén több illusztris név erősíti majd az év második felében várható anyagon.

„Először azt gondoltam, Christine Rhoades lesz az egyetlen vendégénekes a lemezemen, de végül összeállt egy nóta, ami igazán brutális", mondja Loomis Ihsahn szerepléséről. „Mindig is nagyon-nagyon súlyos muzsikában gondolkodtam, és miután meghallgattuk együtt, a producerem, Aaron Smith és én is úgy gondoltuk, hogy egy igazán őrült, beteg énekes szükséges hozzá. Leültünk és dobálóztunk egy kicsit a különböző nevekkel, de valahogy egyik sem passzolt, amíg Aaron be nem dobta Ihsahnt. Pár e-mail ment oda-vissza, és meg is kaptuk az éneksávot, ami egyenesen fantasztikus, alig várom, hogy mindenki meghallgathassa. Ismét köszönetet kell mondanom Ihsahnnak: megtisztelő, hogy énekel az albumomon."

A másik vendégvokalista, Christine Rhoades leginkább a Nevermore Dreaming Neon Black lemezének címadó dalából lehet ismert. Rajtuk kívül Loomis – nem meglepő módon – inkább a gitárosfronton erősített be elég alaposan: a március 4-én Magyarországon koncertező Tony MacAlpine mellett két egykori Megadeth virtuóz, Marty Friedman és Chris Poland is szerepelnek majd a 2008-as Zero Order Phase utódján.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.