Shock!

szeptember 27.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Így szól a Born To Raise Hell Phil Campbellék új énekesével

Megtalálta új énekesét a Phil Campbell And The Bastard Sons, akivel most az első közös felvételt is bemutatták. A zenekar jövőre a tervek szerint Budapesten is fellép.

1008joelpeters

Nyár elején megvált Neil Starr énekestől Phil Campbell és három fia, Todd, Dane és Tyla, azaz a Phil Campbell And The Bastard Sons. A döntést nem indokolták, a zenekar Andrew Hunttal játszotta le a nyári fellépéseket, ám végül nem mellette horgonyoztak le: az új frontember Joel Peters lett, aki a Bootyard Bandits nevű zenekarból lehet ismerős. Peters most egy friss felvételen is bemutatkozik a rajongóknak, ez pedig nem más, mint a Motörhead 1993-as Bastards lemezének Born To Raise Hell dala. Utóbbit Campbellék annak idején Ice-T-vel és Whitfield Crane-nel is felvették az Airheads című film soundtrackjére.

Ha a járványhelyzet lehetővé teszi, a Phil Campbell And The Bastard Sons 2022. január 30-án a Barba Negrában koncertezik az Accept társaságában, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 shmonsta 2021-11-03 22:51
Nekem nagyon tetszik ez a verzió. Nem 1:1-es copy, de nem is variálták szét, csak lazán eltolták, kapott egy kis amerikai rockzene hangulatot.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.