Shock!

október 04.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Így szól a Born To Raise Hell Phil Campbellék új énekesével

Megtalálta új énekesét a Phil Campbell And The Bastard Sons, akivel most az első közös felvételt is bemutatták. A zenekar jövőre a tervek szerint Budapesten is fellép.

1008joelpeters

Nyár elején megvált Neil Starr énekestől Phil Campbell és három fia, Todd, Dane és Tyla, azaz a Phil Campbell And The Bastard Sons. A döntést nem indokolták, a zenekar Andrew Hunttal játszotta le a nyári fellépéseket, ám végül nem mellette horgonyoztak le: az új frontember Joel Peters lett, aki a Bootyard Bandits nevű zenekarból lehet ismerős. Peters most egy friss felvételen is bemutatkozik a rajongóknak, ez pedig nem más, mint a Motörhead 1993-as Bastards lemezének Born To Raise Hell dala. Utóbbit Campbellék annak idején Ice-T-vel és Whitfield Crane-nel is felvették az Airheads című film soundtrackjére.

Ha a járványhelyzet lehetővé teszi, a Phil Campbell And The Bastard Sons 2022. január 30-án a Barba Negrában koncertezik az Accept társaságában, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 shmonsta 2021-11-03 22:51
Nekem nagyon tetszik ez a verzió. Nem 1:1-es copy, de nem is variálták szét, csak lazán eltolták, kapott egy kis amerikai rockzene hangulatot.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.