Shock!

május 31.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Igazi hajmetal-ikonok is szerepelnek a Rock Of Ages musicalben

Sebastian Bach és Nuno Bettencourt is szerepelnek a Rock Of Ages musical filmváltozatában – derült ki az egykori Skid Row énekes facebookos közléséből. Bach és az Extreme gitárosa egy miami forgatási helyszínen csatlakoztak be a munkálatokba, és egy tömegjelenetben bukkannak fel.

Sebastian és Nuno Bach posztja szerint apácákkal, motorosokkal és rockerekkel együtt köszönnek majd vissza a filmvásznon. Mindez azért pikáns, mert a Skid Row és az Extreme között a ’90-es évek elejének sikerkorszakában volt némi feszültség – természetesen Sebastian tett néhány olyan megjegyzést a csapatra a színpadon, ami Nunóéknak kevésbé tetszett…

A Rock Of Ages musicalt először Los Angelesben mutatták be 2006-ban, a Broadway-n pedig három évvel később debütált – hatalmas sikerrel. A mű sztorija és zenéje egyaránt a '80-as évek rockjára épül, köztük olyan előadók slágereire, mint például a STYX, a Journey, a Poison, az Asia, Pat Benatar, a Bon Jovi, a Scorpions vagy a Twisted Sister. A musicalből film készül olyan sztárokkal a főbb szerepekben, mint Tom Cruise, Alec Baldwin, Mary J. Blige és Catherine Zeta-Jones. A Broadway-n jelenleg egyébként a Twisted Sister frontember Dee Snider énekli azt a szerepet, amit a moziban Alec Baldwin fog majd.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.