Shock!

október 19.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Igazi hajmetal-ikonok is szerepelnek a Rock Of Ages musicalben

Sebastian Bach és Nuno Bettencourt is szerepelnek a Rock Of Ages musical filmváltozatában – derült ki az egykori Skid Row énekes facebookos közléséből. Bach és az Extreme gitárosa egy miami forgatási helyszínen csatlakoztak be a munkálatokba, és egy tömegjelenetben bukkannak fel.

Sebastian és Nuno Bach posztja szerint apácákkal, motorosokkal és rockerekkel együtt köszönnek majd vissza a filmvásznon. Mindez azért pikáns, mert a Skid Row és az Extreme között a ’90-es évek elejének sikerkorszakában volt némi feszültség – természetesen Sebastian tett néhány olyan megjegyzést a csapatra a színpadon, ami Nunóéknak kevésbé tetszett…

A Rock Of Ages musicalt először Los Angelesben mutatták be 2006-ban, a Broadway-n pedig három évvel később debütált – hatalmas sikerrel. A mű sztorija és zenéje egyaránt a '80-as évek rockjára épül, köztük olyan előadók slágereire, mint például a STYX, a Journey, a Poison, az Asia, Pat Benatar, a Bon Jovi, a Scorpions vagy a Twisted Sister. A musicalből film készül olyan sztárokkal a főbb szerepekben, mint Tom Cruise, Alec Baldwin, Mary J. Blige és Catherine Zeta-Jones. A Broadway-n jelenleg egyébként a Twisted Sister frontember Dee Snider énekli azt a szerepet, amit a moziban Alec Baldwin fog majd.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.