Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Huszonegy év után végre új dalokkal tér vissza a D.R.I.

0224driJúnius 10-én, huszonegy év után végre ismét új dalokkal jelentkezik a D.R.I., a crossover-vonal egyik alapzenekara. Egyelőre egy But Wait… There’s More! című EP-ről van szó, amelynek kedvező fogadtatás esetén akár folytatása is lehet.

A Beer City kiadó jelenteti meg júniusban a D.R.I. új EP-jét, amelyen az 1995-ös Full Speed Ahead lemez óta először hallhatunk friss szerzeményeket a crossover-pioníroktól. „Csak pár dalról van szó, hogy teszteljük a környezetet velük”, mondta a Phoenix New Timesnak pár héttel ezelőtt Kurt Brecht, a zenekar frontembere. „Nagyon régóta nem adtunk már ki semmit, így kíváncsiak vagyunk, mekkora irántunk a tényleges érdeklődés… Ami a zenét illeti, leginkább old school hardcore-nak nevezhetném. Nagyon lényegretörő, dri_cde metalos gitárhangzás nélkül. Hozzám sokkal inkább a hardcore áll közel, de az is rendben van, ha megtartjuk a metalos elemeket, hiszen mindig is kevertük a stílusokat.”

Az EP-re az alábbi öt dal kerül fel:

01. Against Me
02. Anonymity
03. As Seen On TV
04. Mad Man
05. Couch Slouch

A D.R.I. jelenlegi felállásában Brecht és Spike Cassidy gitáros képviseli az alapfelállást, mellettük pedig Harald Oimoen basszer és Walter Ryan dobos játszik. Az új EP-n szerepel az As Seen On TV című dal is, amelyet évek óta nyomnak a bulikon. A zenekar idei naptárjában kizárólag amerikai koncertek szerepelnek, de remélhetőleg minél hamarabb átjutnak ismét Európába is.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tommy 2016-05-18 12:35
Itt a másik két nóta is a tavalyi bécsi buliról....
https://www.youtube.com/watch?v=biZ_6URPq2o
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.