Shock!

december 08.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalos: jövőre indul a KISS búcsúturnéja

Megerősítette a KISS, amit amúgy nagyjából eddig is sejteni lehetett: 2019-ben kezdődő turnéjuk egyben a legutolsó is lesz.

0727kiss

Az America’s Got Talent tizenharmadik évadjának fináléjában vendégszerepelt szerdán a KISS, akik a műsorban megerősítették: jövőre induló turnéjuk a zenekar búcsúját jelenti majd, és One Last Kiss: End Of The Road World Tour néven fut majd. „Ez lesz az utolsó turnénk, és egyben a legrobbanékonyabb, legnagyobb show, amit valaha csináltunk. Akik szeretnek bennünket, jöjjenek el, ha pedig még sosem láttál, ez rá a megfelelő alkalom. Ez lesz A show!”, mondta Paul Stanley. A csapat később egy közleményben is megerősítette az elhangzottakat, és megismételte: soha korábban nem adtak még olyan látványos koncerteket, mint amilyeneket ezen a turnén játszanak majd.

Olyan nagyon persze nem érdemes még búcsúzkodni, hiszen a zenekar korábban azt lebegtette meg, hogy a búcsúkör legalább három évet vesz majd igénybe. És azt még hozzá sem vettük, hogy a KISS 2000-ben már belecsapott egy Farewell Tour nevű körútba, ami aztán persze végül nem lett búcsú… Viszont Gene Simmons idén már 69, Paul Stanley pedig 66 éves, a csapat pedig nyilvánvalóan nem játszhat örökké, legfeljebb más tagokkal az alapítók helyén (mint ezt többször is megpendítették). Simmons tavaly konkrétan is azt nyilatkozta: néhány évnél több már biztosan nincs bennük ebben a formában.

A KISS nyári madridi koncertjét mi is láttuk, beszámolónkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#1 Codename333 2018-09-21 12:49
Na jó azért 18 éve még télleg marhaság volt tőlük bejelnti a farewell turnét de így a 70-hez közel kétlem h vicc lenne.Remélem jönnek ide is 3 év alatt leglaább egyszer
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.