Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

KISS: eredeti tagok nélkül simán, négy eredeti taggal semmiképp

Paul Stanley továbbra sem tartja lehetetlennek, hogy a KISS akár egyetlen eredeti tag nélkül is továbbmenjen, azt azonban kategorikusan kizárja, hogy valaha az életben még egyszer összeálljon a zenekar első és legsikeresebb felállása Ace Frehley gitárossal és Peter Criss dobossal.

Az utóbbi években Gene Simmons és Paul Stanley többször is megpendítették azt a lehetőséget, amely szerint a KISS akár nélkülük is működhetne tovább, ha elérkezik ennek ideje. Mivel a banda két főnöke közül Simmons most augusztusban lesz 63 éves, Stanley pedig idén januárban töltötte be a hatvanat, mindez nyilvánvalóan nincs is már olyan nagyon messze. „Ez a banda nagyobb a tagjainál”, mondta Paul a The San Diego Union-Tribute-nak. „És ez azt jelenti, hogy négy hasonló gondolkodású ember ugyanezzel a kinézettel és kellő tehetséggel tovább viheti az ügyet, és folytathatja a KISS-t. Nekem nagyon is bejön ez a forgatókönyv. Máshol lehet, hogy nem működne a dolog, mi azonban nem hasonlítunk másokra. Sosem éltünk ilyen szabályok szerint, és most sem élünk. Rohadt jó vagyok abban, amit csinálok, de én lennék az egyetlen, aki képes erre? Abszolút nem. És most nem valami klónról beszélek, hanem valakiről, akit hasonló szenvedély és szeretet fűz a zenéhez, mint engem. El tudok képzelni olyan időt, amikor én már nem leszek a bandában? Abszolút. Nem holnap vagy a jövő héten, de amikor megtörténik a dolog, ünnepélyes lesz. Mert bebizonyítja, hogy jól döntöttem, és a KISS az, aminek hiszem: egy ideál, egy előadásmód, egy nézőpont, egy hozzáállás. És persze tisztelet, szeretet a közönségünk iránt.”

Érdekes, hogy Stanley a fentiek mellett is mereven elzárkózik az eredeti felállás újonnani összejövetelétől. „Soha nem fog megtörténni. Az ember számos lehetőséget és esélyt kap az életben. És anélkül, hogy bármi rosszat is kívánnék Ace-nek és Peternek, a legtöbb ember csak egyszer olyan szerencsés, hogy megnyerje a lottóötöst. Amikor másodszor is megnyered és elvesztegeted, a lehetőségeknek annyi. Emellett amit csináltak, azzal az én munkámat is kockáztatták. Akik nem tanulnak a saját hibáikból, azoknak az a végzetük, hogy újból és újból elkövessék azokat. A zenekar szellemisége és mindaz, amiért annak idején megalapítottuk, ma élőbb, mint valaha, és nem az eredeti tagok egyéni kvalitásai miatt, hanem mert olyan emberek alkotják a csapatot, akik szenvedélyesek, elkötelezettek és imádják mindazt, amit a KISS képvisel.”

A KISS jelenleg a Mötley Crüe-vel turnézik az Egyesült Államokban. A zenekar új nagylemeze, a Monster október 16-án érkezik, rajta az alábbi dalokkal:

01. Hell Or Hallelujah
02. Wall Of Sound
03. Freak
04. Back To The Stone Age
05. Shout Mercy
06. Long Way Down
07. Eat Your Heart Out
08. The Devil Is Me
09. Outta This World
10. All For The Love Of Rock & Roll
11. Take Me Down Below
12. Last Chance
13. Right Here Right Now

Mielőtt azonban még a Monster megjelenne, augusztus 21-én a boltokba kerül az 1976-os Destroyer újrakiadása is Destroyer Resurrected címmel, amelyet eredetileg még a tavalyi harmincöt éves jubileumra terveztek kihozni, ám megcsúsztak vele.

 

Hozzászólások 

 
#3 Valentin Szilvia 2012-08-13 13:57
Idézet - fonak:
Kiss nelkul is megvoltam es ezutan is megleszek, ugyan mar mi az a f--om a kiss?


egy brand ;)
Idézet
 
 
#2 fonak 2012-08-13 13:47
Kiss nelkul is megvoltam es ezutan is megleszek, ugyan mar mi az a f--om a kiss?
Idézet
 
 
+2 #1 dzsi 2012-08-13 13:00
kicsit erős szavak ezek Stanleytől, ismerve az ő bánásmódjukat (legalább is, ami a nyilvánosságra került belőle) a kettejükön kívül eső további tagokkal szemben...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.