Shock!

február 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Heteken belül stúdióba vonul az Alter Bridge

A mostani állás szerint nem sokat teketóriázik majd az Alter Bridge az új lemezzel: Mark Tremonti gitáros azt valószínűsíti, hogy egy rövid januári dalszerzős kör után februárban máris megindulhatnak az album felvételei.

„Minden egyes nap írom a dalokat, gyakorlatilag non-stop dolgozom rajtuk”, mondta a Linea Rocknak Tremonti az új Alter Bridge-ről. „Épp most küldtem át a telefonom segítségével néhány ötletet Mylesnak, és januártól stúdiózunk. Először írunk egy kicsit közösen is, és utána, talán februárban a felvételeket is megkezdjük. Egyelőre még nem jöttünk össze ténylegesen együtt dolgozni a dalokon, de már elkezdtük küldözgetni egymásnak oda-vissza az ötleteket. Maga a lemez tehát még akármilyen irányba elmehet.” Ami a 2013-as Fortress utódját illeti, a gitáros korábban azt mondta: „Tonnányi ötletem van különböző stílusokban. Legutóbb például egymás után születtek a súlyosabb témák. Remélhetőleg ezúttal valami újszerűvel is elő tudunk majd rukkolni.”

Mark vélhetően még az új Alter Bridge előtt kihozza az idei Tremonti-anyag, a Cauterize Dust című folytatását is. Myles Kennedy november 18-ai budapesti koncertjéről Slash zenekarával itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.