Shock!

április 14.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Helloween: Skyfall címmel meghallgatható az új lemez első dala

Június 18-án, címként simán csak a zenekar neve alatt jelenik meg a Helloween új nagylemeze, amelyről most bemutatták az első dalt. A zenekar jövőre Budapesten koncertezik a Hammerfall vendégeskedésével.

0312helloween

Új albummal jelentkezik nyár elején a Helloween hétfős Pumpkins United felállása, azaz Andi Deris és Michael Kiske énekesek, Michael Weikath, Kai Hansen és Sascha Gerstner gitárosok, Markus Grosskopf basszusgitáros és Dani Löble dobos. A Helloween című lemezt Charlie Bauerfeind és Dennis Ward stúdiós közreműködése mellett készítette el a zenekar Hamburgban, méghozzá teljesen analóg módon, a '90-es években használt felszerelésekkel, illetve a néhai Ingo Schwichtenberg dobcuccán.

„Hét zenész hihetetlen egymásra találása révén született a lemez, akik barátként, sőt, családként dolgoznak, és olyasmit hoztak létre, amit senki sem tartott lehetségesnek", mondja Weikath. „Mintha csak felébrednél, de a csodálatos álom még mindig folytatódna." „Igazán érzelemgazdag volt harminc évnyi távollét után ismét a régi társaimmal stúdiózni, de közben teljesen másmilyen is az idézőjeles új srácok miatt", így Hansen. „A különböző, egyenként, saját jogon is erős egyéniséggel rendelkező dalszerzők közös munkája nagyon különlegessé tette ezt az albumot. Egyéni keverék, amely a zenekar történetének minden fejezetéből merít."

helloween_cA lemez borítóját Eliran Kantor készítette, és az alábbi dalok kerülnek rá fel:

01. Out For The Glory
02. Fear Of The Fallen
03. Best Time
04. Mass Pollution
05. Angels
06. Rise Without Chains
07. Indestructible
08. Robot King
09. Cyanide
10. Down In The Dumps
11. Orbit
12. Skyfall

A Skyfall című első single máris meghallgatható.

A Helloween Pumpkins United turnéja hatalmas siker volt, a zenekar 2017 ősze és 2018 decembere között összesen hatvankilenc koncertet adott harminckét országban – köztük Magyarországon is –, amelyeken több mint egymillió ember nézte meg őket. A turnénak magyar állomása is lesz, ezt azonban már kétszer is elhalasztották. Most végre tudjuk a remélhetőleg végleges dátumot: a United Forces néven futó koncertsorozat 2022. április 26-án éri el a Papp László Sportarénát, és – az első alkalomra meghirdetett Dirkschneider helyett – a svéd Hammerfall játszik majd a Helloween előtt. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 CarryOn 2021-04-03 20:50
Metallemezt még nem vàrtam ennyire.Kiske hangját meghallva visszajött egyből az érzés,amikor '87-ben a Keeper 1-et hallgattam vègtelenítve kazettàs magnóról...mikor lesz màr június???
Idézet
 
 
#2 Equinox 2021-04-02 21:27
Anblokk nagy Helloween fan vagyok (a Deris-korszak első 4 lemeze is csont nélkül alapmű pl), és ettől is ugyanazt várom. Az előjelek jók
Idézet
 
 
#1 BB85 2021-04-02 16:14
Ez bitang jo!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.