Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Heartbreak And Seance: bemutatta első új dalát a Cradle Of Filth

Cryptoriana – The Seductiveness Of Decay címmel, szeptember 22-én érkezik a Cradle Of Filth új nagylemeze a Nuclear Blastnél, amelyről most bemutatták az első videót. Dani Filth korábbi nyilatkozataiban a régi és a modern albumok keresztezéseként jellemezte az anyagot.

0616cof

cradleoffilth_cŐsszel jelenik meg a Cradle Of Filth új albuma. A Cryptoriana – The Seductiveness Of Decayt Scott Atkins producerrel rögzítette a zenekar. „A lemezt mélyen átszövi a viktoriánus, gótikus horror, és a cím is erre utal: a Cryptoriana a viktoriánus kor természetfeletti, síron túli és kísérteties dolgok iránti vonzalmát tükrözi, a The Seductiveness Of Decay alcím pedig még inkább hangsúlyozza a halál és az önmegsemmisítés fényesen hosszadalmas folyamata iránti vonzalmat”, mondja Dani Filth énekes. Az első single július 5-én érkezik, a csapat pedig ezúttal otthon, Nagy-Britanniában, illetve Írországban kezdi meg a turnézást ősszel.

„A lemez nagyon kidolgozottan szól, már most, csak a dobokkal és négy gitársávval is”, mondta még korábban a lemez zenei oldaláról Dani. „Azt mondanám, olyasmi a végeredmény, mintha a 2015-ös Hammer Of The Witches és az 1998-as Cruelty And The Beast törvénytelen szerelemgyereke lenne.”

Korábbi hírek szerint a lemezre az Annihilator 1989-es Alison Helljének feldolgozása is felkerül majd. Ameddig kiderül, hogy tényleg így lesz-e, a Heartbreak And Seance című első dalt máris meg lehet hallgatni.

 

Hozzászólások 

 
#4 Andor 2017-07-27 19:25
Az az igazság hogy először a lemezt hallgattam meg és azután olvastam a cikket. Hallgatás közben végig az volt a fejemben hogy egy kicsit olyan a lemez hangulata minntha a régi hangzást és hangulatot belecsempészték volna ide oda. Ezzel persze nem azt akarom mondani hogy olyan a lemez mint a régi Dani által említett lemez de azért szerény véleményem szerint tetten érhető itt ott. Egyet értek azzal aki azt írta az utobbi időben egysíkúvá váltak a lemezek leszámítva az utolsó elöttit.
Most ez az utolsó számomra újfent megmutatta hogy van azért még Daniban tartalék.
Az is örömteli hogy a számok hosszúak és tele vannak tempóváltásokka l valamint sok sok változatosságga l egyáltalán nem egysíkúak ez is utal a régi dalaikra. Sok a heavy metalos betét a dalokban rettentő dallamosak. Próbálták a női énekkel is visszahozni a régi dalok hangulatát. Az Annihilator feldolgozás kimondottan jól sikeredett. Száz szónak is egy a vége valóban igazat állít Dani persze ez az én szerény véleményem (lehet vele vitatkozni).
Idézet
 
 
#3 senkise 2017-07-14 15:15
A Hammer... albumuk megjelenése előtt kidobott két-három szám alapján úgy gondoltam meg sem fogom hallgatni az új albumot, olyan semmitmondónak ítéltem.
Aztán mégis meghallgattam és azt kell mondanom, hogy hosszú idők óta ez volt a legjobb albumuk.
A Darkly és Manticore voltak számomra a mélypont, egy részletet nem tudnék felidézni belőlük. Utóbbit végig sem tudom hallgatni annyira jellegtelen.
Ezen történések szerint akár ez az új album is jól sülhet el, egységében kell szemlélni.
Idézet
 
 
+1 #2 asvader 2017-07-14 13:14
Nem tudom ennek mi köze a Cruelty-hoz. Sajnos semmi. Az utolsó 3 albumot meg sem tudom különböztetni egymástól.
Idézet
 
 
+2 #1 LF 2017-07-13 12:56
\m/ zsebvámpír rulez \m/

De számomra érződik, hogy nem ugyanolyan kvalitású zenészek veszik körül, mint korábban. Az előadásmód, a külsőségek nekem továbbra is tetszenek, de a sound nem. Persze ez még csak egy szám volt, megvárom az albumot, de a legutóbbi sem volt akkora durranás, mint reméltem. Bár azt azt megelőzőeknél mindenképp jobban sikerült.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.