Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Head Job címmel szólólemez érkezik a négynegyedek királyától

0716philElvileg már az új AC/DC-re sem kell olyan nagyon sokat várnunk, ám addig is meglepő, soron kívüli ajándékkal szolgál a csapat híveinek Phil Rudd: a banda legendás dobosa augusztus 29-én szólólemezt jelentet meg Head Job címmel.

„Remélhetőleg mindenki azt gondolja majd, hogy ez egy nagyszerű lemez elejétől a végéig, mert a célunk valami ilyesmi volt", árulta el a 60 éves Rudd a Triple M rockrádiónak. „Semmi olyat nem tettünk fel az anyagra, amivel nem voltunk elégedettek, itt nincs töltelék. Egy kis Phil van, de filler nincs... Ez egy nagyon személyes lemez mindarról a szarságról, ami mostanában folyik."

A négynegyedek legbetonkezűbb mesteréről nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy valami istentelenül cizellált progresszív muzsikával állna elő, így az anyag vélhetően nyers rock'n'rollt rejt majd, rajta olyan dalokkal, mint a címadó, az első single Repo Man, a Bad Move vagy a Crazy. Konkurálni ugyanakkor természetesen Phil sem akar az AC/DC-vel. „Az AC/DC albuma elkészült, örülünk, hogy megcsináltuk, és nagyon jól is sikerült. A két dolgot nem érdemes összehasonlítani, de mindkettő nagyon erős."

Kíváncsian várjuk!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.