Shock!

november 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Hat év után új dalokkal jelentkezett a Believer

0319believerIdén új dalokkal jelentkezik a pennsylvaniai Believer. A death/thrash-vonal progresszív ágát képviselő keresztény metalosok utoljára 2011-ben adtak ki új lemezt Transhuman címmel.

Több részletben, tehát nem hagyományos kiadású, egységes nagylemez formájában jelenteti meg friss dalait a pennsylvaniai Believer. A zenekar párhavonta tervez kihozni egy-egy adagnyi új szerzeményt a hozzájuk kapcsolódó artworkkel: az első etap 1 Of 5 címmel, két számmal jött ki a hétvégén, aztán majd persze később lesz fizikai kiadvány is. A dalokat Kevin Gutierrezzel készítette a csapat, akiknél Kurt Bachman énekes/gitáros/basszer, Jeff King billentyűs/basszer/gitáros, Kevin Leaman gitáros és Joey Daub dobos alkotja a felállást.

„Az volt a célunk, hogy jó dalokat írjunk, de közben zeneileg kicsit kényelmetlenül is érezzük magunkat", mondja az újabb nekifutásról Kurt. „Régóta nagyra tartjuk a Rush, a Yes, a Kansas és társaik zeneiségét, akik eközben mindig tudtak emlékezetes dalokat írni, amelyek óriási hatást gyakoroltak ránk. Harminc év után azt mondhatom, ezekben a dalokban a Believer hangzását kombináljuk a legkorábbi zenei gyökereinkkel, és nagyon élveztük ezt a munkát."

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
0 #1 LiliMiciPanniSári 2017-03-20 06:52
rasztás Tim Robins és Jézus egy csapatban...mindig is szerettem a zenéjüket...ez a két dal azért messze áll a Extraction/Sanity albumok zenéjétől...de jó...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.