Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Három helyett két Souzával készül a hármas Hatriot

0630hatriotÚj dal demóverzióját lehet meghallgatni a San Franciscó-i Hatriottől, ahonnan az Exodusba történt visszatérése után végül mégis távozott Zetro Souza énekes, két fia azonban továbbvitte a bandát. A négyes felállásban dolgozó csapat már készül a harmadik lemezre.

Noha eredetileg arról volt szó, hogy Zetro Souza az Exodusba történt visszatérése mellett is viszi tovább a fiaival közösen alapított Hatriotöt, végül természetesen nem ez lett a dolgok kifutása: az énekes végül leadta a saját csapatot. Zetro két jól sikerült lemezt énekelt fel a csapatban, a 2012-es Heroes Of Origint és a 2013-as Dawn Of The New Centuriant, most pedig máris készülnek a harmadikra, egyben az elsőre, amelyen az énekes egyik fia, a basszer Cody énekel majd. Mellette Nick Souza dobos, illetve Justin Sakogawa és Kosta Varvatakis gitárosok alkotják a felállást. A harmadik lemez ismét Juan Urteaga hangmérnöki védőszárnyai alatt készül majd, a produceri feladatokat azonban Zetro vállalja magára.

A Carnival Of Execution című dal demója máris meghallgatható, ezt hamarosan a Frankenstein Must Be Destroyed is követni fogja.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Sárvári Gábor 2016-06-30 17:45
Én meg azon csodálkoztam el, hogy azt mondják ez egy demó, mert amúgy jól szól!
Idézet
 
 
+5 #1 Jézus 2016-06-30 09:00
Nem rosszbú mondom, de nekem jobban bejön a fiával a vokál, mint az apukával. Nagy bajom nincs az öreggel, de azért van egy jellegzetes stílusa, ami vagy tetszik az embereknek, vagy nem. Az új Exodus véleményezéséné l azért látszott, hogy sokaknak nem jön be a dolog.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.