Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hardcore Lives: nem frázis, hanem hitvallás

0311madballHardcore Lives lesz a június 26-án, a Nuclear Blastnél megjelenő új Madball album címe. Freddy Cricienék az Unearth egyik gitárosával, Ken Susival, illetve Chris „Zeuss" Harrisszel rögzítették a lemezt, és érdekesség, hogy a hivatalos promóciós fotókat is egy ismert név, a Lamb Of God frontembere, Randy Blythe készítette.

„A Madball első kiadványán, a Ball Of Destructionön is azt kiabáltam, hogy Hardcore Lives", mondja az új albumról Freddy. „Akkor tizenkét éves voltam. Nem terveztük meg előre, nem írtuk le, egyszerű rögtönzés volt, amit aztán megtartottunk. Annak idején nem volt választásunk azzal a munkamódszerrel, ahogy rögzítettük a felvételeinket: két sávon, élőben a Don Fury'sben... Igazi NYHC stílusban! A kifejezés mögötti állítást pedig ma is fel tudom vállalni, talán még jobban, mint valaha. Éppen ezért is döntöttünk úgy, hogy végre címként is felhasználjuk. Ez az egész arról szól, hogy magasra tartjuk a színterünk zászlaját. Mindig is úgy éreztem, hogy színtérként nekünk kicsit hangosabban kell üvöltenünk ahhoz, hogy meghallják a hangunkat. Ezzel együtt a Hardcore Lives sor nemcsak egy menő frázis vagy hívószó számunkra, hanem arról a lázadó szellemiségről szól, amely sosem adja fel sem a zenében, sem az életben, sehol. Az is benne van, hogy közben felnősz, fejlődsz, és ennek során jobb emberré válsz. A családról, a hányattatásokról, a tiszteletről is szól."

A dallista az alábbi:

0413madball01. Intro
02. Hardcore Lives
03. The Balance
04. Doc Marten Stomp
05. DNA
06. True School (feat. Scott Vogel)
07. The Here And Now
08. Nothing To Me
09. My Armor (feat. Toby Morse)
10. Beacon Of Light
11. Born Strong (feat. Candace Puopolo)
12. Spirit
13. Mi Palabra
14. NBNC
15. For The Judged
16. The Beast (bónusz)
17. Spit On Your Grave 2014 (bónusz)

Az albumon vendégként felbukkan Scott Vogel a Terrorból, Toby Morse az H20-ből, illetve Candace Puopolo (korábban Kucsulain) a Walls Of Jerichóból. A Madball következő európai turnéja április 22-én indul Bécsben, a Szenében. A Rebellion 5 Tour további fellépői a Biohazard, a Wisdom In Chains, a Devil In Me és a Final Prayer, de Berlinben, Hamburgban és Essenben az Ignite, illetve bizonyos állomásokon a H2O is csatlakozik a felálláshoz.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.