Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg az Enter The Void új EP-jét!

Inner Struggles címmel jelent meg az Enter The Void új EP-je. A csapatban ismert hazai underground zenészek egyesítették erejüket.

0424etv

„Végtelen forgás ez, a részek sosem állhatnak össze – talán kevesen vannak, akiknek mindez nem jutott még eszébe a bennünket körülvevő világot szemlélve. Olykor úgy tűnik, hogy kint és bent, közel s távol csak a rendezetlenség és a zűrzavar uralkodik, az apró részek, amelyekből összeáll az életnek nevezett valami, mintha nem akarnának a helyükre kerülni", áll az Enter The Void sajtóközleményében. „De ahogy a hazai underground színtér ismert csapatainak – az egykori Dawncore, Penalty Kick és Blood Is Fire, illetve Nadir, Sepoq és Elektrik Wale: utóbbi három banda a jövőben is töretlenül, változatlan felállásban működik majd – tagjaiból verbuválódott Enter The Void az elejétől fogva vallja: az élet mindig, minden körülmények között utat talál magának. Erről szól a zenekar második kislemezének, az Inner Struggles három szerzeménye: a bevezető mondat egy, a Dried Out szövegéből kiragadott részlet."

Az Inner Struggles a csapat szerint érettebb, összetettebb anyag a tavaly megjelent Cure For Ulcerated Woundsnál. A zenekar mélyebbre ásott, és az eredmény egy súlyosabb, sötétebb dalcsokor lett, amely még alaposabb betekintést enged a formáció zenei világába. Az anyag alább meghallgatható, és le is lehet tölteni ugyanígy a bandcampes oldalról.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.