Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg a Prophets Of Rage első EP-jét!

0828porPénteken, a jelenleg futó amerikai turnéhoz időzítve jelentette meg első EP-jét The Party’s Over címmel a Rage Against The Machine hangszereseit és két ikonikus rappert tömörítő Prophets Of Rage. A két friss, saját szerzeményt is rejtő minialbum alább teljes egészében meghallgatható.

Augusztus 26-án jelent meg a Prophets Of Rage első EP-je, a The Party’s Over. Ez az első kézzel fogható életjel Tom Morello, Tim Commerford, Brad Wilk, Chuck D és B-Real zenekarától, és ugyan Chuck szerint nem valószínű, hogy teljes lemez is követi, a semminél azért így is mindenképpen jóval több. A két saját szám, a névadó téma és a The Party’s Over mellé az anyagra a Rage Against The Machine Killing In The Name-jének, a Public Enemy Shut ’Em Downjának és a Beastie Boys No Sleep ’Till Brooklynjának koncertverziói kerültek fel – utóbbi a republikánusok idei jelölőkonvenciójához igazítva No Sleep ’Till Cleveland címmel.

A turnéra a Public Enemyből ismert DJ Lorddal is kiegészült, így hattagúra hízott zenekar előbb-utóbb Európában is felbukkanhat, addig az EP alább teljes egészében és hivatalosan meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.