Shock!

december 11.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem akarom azt mondani, hogy a kevesebb több, de a kevesebb is elegendő”

Augusztustól indul első turnéjára a Prophets Of Rage, a Rage Against The Machine hangszereseit és két ikonikus rappert tömörítő szupergroup. Chuck D szerint teljes lemez nem várható tőlük, Zack De La Rocha azonban akár még be is ugorhat, ha úgy alakul.

0601por

Kétségtelenül az év egyik szenzációja, hogy megalakult a Rage Against The Machine három hangszeresét, Tom Morello gitárost, Tim Commerford basszert és Brad Wilk dobost, illetve a Cypress Hillből ismert B-Realt és a Public Enemy egyik arcát, Chuck D-t tömörítő Prophets Of Rage szupergroup. A banda első amerikai turnéja augusztusban startol. „A legnagyobb luxus B-Real partnereként nyomni a színpadon”, mondta Chuck a Rolling Stone-nak. „Jó móka ez, mert mindketten a magunk sajátos stílusában adjuk vissza Zack dühét. És amikor felhívom Zacket, ő pedig annyit mond erre, hogy számára ez a létező legnagyobb megtiszteltetés, na, az tényleg hihetetlen számomra is. És persze ha Zack jönni akar, ott van a Rage Against The Machine. Ha nem akar jönni, itt a Prophets Of Rage. Meg is kaptuk tőle a jóváhagyást, miután mondtuk neki: haver, ez az, ami, nem a Rage, de melegen tartjuk a helyedet. Ő pedig azt mondta, megfontolja a dolgot. Sem B-Real, sem én nem Zack helyén vagyunk itt. Abba a székbe senki sem ül bele. Persze ettől még nagyon komolyak velünk szemben az elvárások, de ettől már eleve komolyabban vettük a zenekari próbákat.”

A zenekar már fel is vett egy saját dalt The Party’s Over címmel, de Chuck szerint teljes lemez nem várható ebben a felállásban. „Nem hinném, hogy legjobb esetben is összeraknánk két-három dalnál többet, mert mindennek organikusan, természetesen kell történnie. Tíz dal a mai világban eleve sok egy kicsit. Könnyebb, ha azt mondjuk: itt van két-három dal, amit előadunk a régi számainkkal együtt, és ez tök jó. Nem akarom azt mondani, hogy a kevesebb több, de a kevesebb is elegendő.”

A Prophets Of Rage-től európai koncertek is várhatók.

 

Hozzászólások 

 
+9 #1 kiss gabor 2016-07-07 09:31
Ugy latom, Tom Morello kb. 1999 korul eldontotte, hogy nem akar tovabb oregedni. Es tartja is magat hozza.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.