Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg a Meshuggah Immutable albumát!

Immutable címmel, április 1-jén jelenik meg a Meshuggah új nagylemeze, és most hivatalosan is végig lehet hallgatni. A csapat – elvileg – az idei FEZEN-en is ott lesz.

0128mesh

Utoljára 2016-ban adott ki új nagylemezt a Meshuggah, pénteken azonban végre megérkezik a The Violent Sleep Of Reason folytatása. Az új album címe Immutable, és az Atomic Fire kiadónál jön ki. A zenekar Rickard Bengtsson és Staffan Karlsson hangmérnökök segítségével öntötte végső formába az anyagot, a maszterelést pedig Vlado Meller (Metallica, Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine, System Of A Down) végezte. „A cím tökéletesen mutatja, hol tartunk zenekarként – mondja Mårten Hagström. – Idősebbek vagyunk, legtöbben már ötven fölött járunk, és belenyugodtunk abba, kik vagyunk. Noha végig, folyamatosan kísérleteztünk, szerintem az első naptól fogva ugyanazok maradtunk: megváltoztathatatlan a megközelítésünk, hogy miért készítünk még mindig új lemezeket, hogy miért ilyen a megszólalásunk. Az emberiség szintén megváltoztathatatlan. Újból és újból ugyanazokat a hibákat követjük el. És mi is az állandóságot képviseljük. Csináljuk a dolgunkat, és nem változunk.”

meshuggah_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Broken Cog
02. The Abysmal Eye
03. Light The Shortening Fuse
04. Phantoms
05. Ligature Marks
06. God He Sees In Mirrors
07. They Move Below
08. Kaleidoscope
09. Black Cathedral
10. I Am That Thirst
11. The Faultless
12. Armies Of The Preposterous
13. Past Tense

Az album most teljes egészében meghallgatható. A Meshuggah július 27-én a FEZEN-en is fellép, részletek és jegyinformációk itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 ProgFan 2022-04-04 22:47
Nem vagyok egy nagy Meshuggah fan, de ez teljesen korrekt album tőlük. Néha megfordul nálam 1-1 albumuk, ez bőven a jobbak között van. Vannak persze hasonló témák, de két teljesen azonos lemez nincs. The Violent-hez képest más irányba indultak el és pont annyit változtattak amennyi szükséges volt.
Korrekt 8-as album részemről, ezt is nagyon sokat kell majd hallgatni hogy élvezhető legyen igazán és akkor sima 8,5 is lehet.
Idézet
 
 
#1 Montsegur 2022-04-01 14:41
Végighallgattam , olyan, mint egy David Fincher-féle nyomasztó film zenéje. Ki se lógna a Seven-ből vagy a Mindhunter-ből. De egy elborult military sci-fihez is passzolna.

Tetszik. Kinn szakad az eső, minden sötét, pont ideillik :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.