Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hajmetalos legendákkal projektezik Dave Grohl

A Nirvana rajongók bizonyos százaléka garantáltan a szívéhez kap, de a hír igaz: Dave Grohl két ikonikus hajmetalossal bútorozott össze egy projekt erejéig, konkrétan Stephen Pearcy énekessel és Warren DeMartini gitárossal a Rattből.

Az együttműködés egyelőre egy dalról szól egy közelebbről meg nem nevezett Grohl-projekt számára. A Foo Fighters főnöke, a Nirvana egykori ütőse köztudottan vonzódik az ilyesmihez, ezért készítette el annak idején a 2004-es Probot albumot is csupa-csupa metal legendával karöltve. A Probot underground hőseivel ellentétben azonban a Ratt épp azokat a dolgokat képviselte a rockzenében, amelyeket a Nirvana karrierje kezdete óta elutasított, így a kollaboráció ténye mindenképpen meglepő.

A projekt tényéből egyébként még egy dolog leszűrhető: hogy Pearcy és DeMartini tényleg kibékültek a legutóbbi összeveszés után. Az énekes ugyan kihoz még egy Sucker Punch című új szólólemezt 2012-ben, ám már a Ratt is dolgozik az Infestation lemez utódján.

Január 11-én a Klasszikushock rovatunkban részletesen olvashatsz majd a Nirvana Nevermind albumáról, amely húsz évvel ezelőtt, 1992. január 11-én került fel a Billboard-lista élére, hivatalosan is beindítva ezzel a grunge-korszakot.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Palinkas Vince 2012-01-05 12:15
Ide is beírom :) Grohl a linken egy kurva szót nem szól, az arckifejezése pedig egyáltalán nem győz meg arról, hogy egyetértene az elmondottakkal.
Amúgy pedig: mindig a média és egyéb sleppek kavarják a szart.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.