Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyilkos tél a Devildriverrel

0529ddcovWinter Kills címmel jelenik meg augusztus 26-án a Devildriver hatodik stúdiólemeze az osztrák Napalm Records gondozásában. A Mark Lewis producerrel készült albumnak a borítója is nyilvános.

„Ez eddig a Devildriver legegységesebb, legerőteljesebb, leggroove-osabb lemeze”, mondja az anyagról Dez Fafara énekes. „Leszállítottuk a jellegzetes kaliforniai groove-os hangzásunkat, csatoltunk mellé egy nyers és harapós gitárhangzást, masszív, fogós részekkel elegyítettük, telepakoltuk mennydörgésszerű dobtémákkal, hogy egy újabb eltérő megszólalású rock’n’roll művet tehessünk le az asztalra! Büszkék vagyunk arra, hogy kitapostuk a saját ösvényünket. A Devildriver mindig is arról fog szólni, hogy nem tűrjük magunk körül a skatulyákat, és lemezről lemezre valami mással álljunk elő. Nem lehet minket egyetlen skatulyába sem belegyömöszölni a metalon belül, és továbbra is a középső ujjunkat kitartva folytatjuk a haladást előre!”

Michael Spreitzer gitáros korábban azt nyilatkozta, hogy az új Devildriver album valószínűleg a The Fury Of Our Maker's Hand és a The Last Kind Words lemezek zenei irányvonalát követi majd, nem pedig a legutóbbi, meglehetősen vegyes fogadtatású Beastét.

Dez Fafara június 26-án Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon lép fel eredeti csapatával, a Coal Chamberrel.

 

Hozzászólások 

 
#2 Sárvári Gábor 2013-05-30 23:15
A Beast lemezük sokaknak nem tetszett, pedig nagyon jó lett az is szerintem. Nekem bejött hogy kicsit szélsőségesebbr e vették a figurát. Na nem mintha előtte lazák lettek volna, de az egy jó szigorú kis lemez volt. :) Szerintem ez is jó lesz. Nekem eddig nem tudtak hibázni.
Idézet
 
 
#1 kéjsóvár bohóc 2013-05-30 09:09
Szerintem eddig sem volt baj a hangzásukkal! Írtak ők jó dalokat de teljes egészében nem tudtam rájuk kattanni! Pedig alapból bírom az ilyen zúzdákat!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.