Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Gyakran összekeverik az önismétléssel, hogy kitartunk a stílusunk mellett”

0701ccSzeptember 15-én jelenik meg a Metal Blade-nél a Cannibal Corpse új lemeze, az A Skeletal Domain, amelynek kapcsán a death metal műfaj egyik vezérhajója ismét fellép Magyarországon is. A csapat tagjai szerint az album száz százalékos Cannibal Corpse, ám távolról sem a korábbi dolgaik megismétlése lesz.

„Ez a lemez egyszerűen a következő fejezet a Cannibal Corpse történetében”, mondta a The Rockpitnek az albumról Paul Mazurkiewicz dobos. „A folytatása mindannak, amit eddig csináltunk, és nagyon büszke vagyok rá. Szerintem a rajongók is élvezni fogják. Tényleg keményen dolgoztunk a zenén, sikerült összeraknunk pár igazán gyilkos nótát, és alig várom, hogy végre a közönség is hallja, mire jutottunk. Úgy gondolom, ez az album ott van a legjobb produkcióink között.” Alex Webster basszer a Horns Up Rocks!-nak közben leszögezte: a banda következetessége nem sablonosságot takar. „Azt, hogy kitartunk a stílusunk mellett, gyakran összekeverik az önismétléssel. Tény, hogy van zenekarként egy határozott irányvonalunk, de folyamatosan jobb és jobb teljesítményre törekszünk, pont ez teszi izgalmassá ezt az egészet. Bárki, aki nyitott elmével hallgatja meg a lemezt, egyből hallani fogja, hogy nem ugyanazt a régi levest melegítettük fel rajta megint.”

A Cannibal Corpse új albuma kapcsán mindenképpen komoly változást jelentett, hogy Alexék az előző három lemezt jegyző Erik Rutan helyett ezúttal Mark Lewisszal (Arsis, The Black Dahlia Murder, Deicide, Six Feet Under, Devildriver) dolgoztak a stúdióban. Az anyagról Webster korábban azt mondta, hogy még a szokásosnál is gonoszabb lesz.

0701cccA dallista az alábbi:

01. High Velocity Impact Spatter
02. Sadistic Embodiment
03. Kill Or Become
04. A Skeletal Domain
05. Headlong Into Carnage
06. The Murderer's Pact
07. Funeral Cremation
08. Icepick Lobotomy
09. Vector Of Cruelty
10. Bloodstained Cement
11. Asphyxiate To Resuscitate
12. Hollowed Bodies

Az új album mellett a Cannibal Corpse-ról ősszel egy hivatalos könyv is megjelenik Joel McIver tollából Bible Of Butchery címmel, amely azonban elsősorban a jelenlegi felállás tagjaira koncentrál, vagyis aki szaftos sztorikra áhítozik Chris Barnesról vagy Jack Owenről, rossz helyen keresgél. Jó hír az is, hogy a zenekar ősszel megint Budapesten játszik. A szervező ismét a Concerto, előzenekarként a Revocationt és az Aeont köszönthetjük majd. További információk itt.

 

Hozzászólások 

 
-1 #3 FitForAKing 2014-08-20 16:37
Én eddig nem ismertem a Nevergreen ezen oldalát, hát, rendesen le is vagyok döbbenve.

Ez az arcoskodásnak és az arroganciának valami egészen egyedülálló elegye...
Idézet
 
 
#2 MATEo9 2014-08-20 14:09
Én is kíváncsi vagyok, hogy a Torture-t túltudják-e szárnyallni!
Idézet
 
 
+1 #1 JigsawJohnny 2014-08-20 11:48
Az első dal, ami kijött előzetesen, eléggé korrekt -- mondjuk valszeg a nagylemez közegében, a többi szám között jobban fog érvényesülni. Kíváncsi vagyok, most mit hoztak össze, a múltkori Torture ugyanis (szerintem) az utóbbi idők egyik legjobb Corpse anyaga.

A könyvre is fenem a fogam, habár nemtom, még mit lehet elmondani a bandáról, amit a zseniális Centuries of Torment doksiban nem említettek meg.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.