Shock!

január 25.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyakorlatilag biztos az Anthrax új szólógitárosának személye

0814jdValószínűleg tényleg Jonathan Donais lesz az Anthrax új szólógitárosa – erősítette meg Scott Ian a TeamRock Radiónak adott interjújában. A Shadows Fall gitárosa február óta játszik folyamatosan a New York-i thrasherekkel, ő zenélt a csapattal a július végi budapesti bulin is.

„Jon február óta velünk van, így biztonsággal mondhatom, hogy megfelelt a meghallgatáson", mondta Scott a rádióinterjúban, hangsúlyozva, hogy ez még egyelőre nem a hivatalos bejelentés. „A fejemben viszont mindenképpen ő az ember. Tudom, hogy az embereknek a mai világban szükségük van az effajta információkra, hogy nyugodtan aludjanak, így annyit mondok: ami engem illet, számomra ő az Anthrax gitárosa."

A hír semmiképpen sem meglepő, hiszen korábban már Frank Bello basszer is célozgatott rá, hogy Jonathan lehet a végleges megoldás a zenekarba. „Remekül érezzük magunkat. A jelenlegi állás szerint minden tökéletesen működik, az egész zenekar élvezi a helyzetet, és ez a színpadon is látszik rajtunk. Egyszerűen nyilvánvaló, hogy jól érezzük magunkat. Jon nagyszerű gitáros és nagyszerű srác. Mi másra lenne még szükségünk?" Joey Belladonna énekes mindehhez hozzátette: a zenekar nem feltétlenül szeretne meghallgatásokat tartani, amennyiben nem szorulnak rá, ami szintén egyértelműen Donais esetleges véglegesítésére utalt.

Az persze kérdés, összeegyeztethető-e mindez a Shadows Fall-lal, hiszen az Anthrax rengeteget turnézik, de a massachusettsi metalcore csapat egyelőre éppen pihen, Brian Fair énekes is Death Ray Vision nevű projektjével ad ki albumot szeptemberben.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 Edward_Richtofen 2013-08-14 14:04
Remélem jobban feloldódik majd ezek után a színpadon.:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.