Shock!

november 30.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Guns N’ Roses: bejelentették a nyári turnét

0325gnrNyilván senkit sem lep meg különösebben, a dolog azonban innentől tekinthető hivatalosnak: az áprilisi hat koncert után valóban átfogó észak-amerikai turnéra indul a Guns N’ Roses. Pontos dátumokat egyelőre még nem tudni, de az állomások listája már nyilvános.

Guns N’ Roses-óriásplakátok jelentek meg mindenfelé az Egyesült Államokban, majd egy rövid kis videót is kitett a zenekar a hivatalos felületekre, amelyben huszonegy amerikai város neve szerepel. Konkrét dátumok még nincsenek, de azt azért kiírják, hogy 2016 nyara, vagyis a pletykák ezúttal nem hazudtak: az áprilisi két Las Vegas-i, két coachellás, illetve két mexikóvárosi buli után az ismét régi tagokkal megerősített zenekar átfogó észak-amerikai stadionturnéra indul. Emellett valami bizonyosan lesz április 1-jén, a nyugat-hollywoodi Whisky klubban is, de itt vagy egy sajtókonferenciáról, vagy egy bemelegítő klubbuliról lehet szó – vagy valami egészen másról… Emellett az idei évre dél-amerikai fellépéseket valószínűsítenek még a jólértesültek, Európába valószínűleg nem fog átjutni 2016-ban a zenekar.

Ami a Guns felállását illeti, abban a legvalószínűbb forgatókönyv szerint W. Axl Rose énekes, Slash gitáros, Duff McKagan basszer, Dizzy Reed billentyűs, Richard Fortus gitáros és Frank Ferrer dobos játszik majd állandó jelleggel. Izzy Stradlin cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint részt venne a reunionben, de kategorikusan ő sem zárt ki semmit, Steven Adler esetében pedig – mint az az első bekezdésben linkelt hírben olvasható – valamiféle vendégeskedés valószínűsíthető. Az 1998 óta Axlt erősítő Chris Pitman sampleres valószínűleg kimarad a nagy buliból, akárcsak Matt Sorum és Gilby Clarke a régebbi felállásokból. A témában írt jegyzetünket itt olvashatod.

Hogy minden még izgalmasabb legyen, Axlnél emellett rebesgetnek egy beugrást az AC/DC-be is, amit hivatalos, azaz tényleges zenekari forrásokból mindezidáig nem erősítettek meg, de az erről szóló hírek még Malcolm Young fia szerint is igazak…

Patience... #GnFnR

Patience... #GnFnR

Közzétette: Guns N' Roses – 2016. március 25.

 

Hozzászólások 

 
+7 #2 Mthomka 2016-03-26 11:41
Jól van, alakul ez..., a végén egy új lemez sem ártana.
Idézet
 
 
+5 #1 Simon Zoltán 2016-03-26 11:16
Valamiért ez ugrott be kapásból :D
https://theresalotgoingon.files.wordpress.com/2013/04/st-louis-sucks.jpg
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.